Марія Захарова зганьбилася заявою про Україну
Марія Захарова зганьбилася заявою про Україну

Марія Захарова зганьбилася заявою про Україну

Минуло три тижні війни, яку Росія розв'язала в Україні. Фашистські пропагандисти продовжують дотримуватися обраного вектора мовлення - ніхто не обстрілює і не бомбить міста.

Про це написав радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк на сторінці у Twitter.

Вся мережа завалена постановочними відео

Наскільки потужною і непохитною є пропагандистська машина, що діє в Росії, вже зрозуміли в усьому світі. Незважаючи на реальні докази звірств і злочинів, які кожен день робить російська армія на території України під приводом "військової операції", офіційні ЗМІ і відомства РФ не визнають їх існування.

Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова назвала відео і фото з України підробкою від НАТО

Це підтвердилося на недавньому прикладі. 17 березня відбувся брифінг Міністерства закордонних справ Російської Федерації. На ньому виступила спікерка Марія Захарова, яка видала чергову промову в стилі "нас там немає". Її процитував Михайло Подоляк: "Обстріли українських міст важкою артилерією, авіацією, крилатими ракетами – постановочні натовські фейки".

В'язниця швидко відкриє очі всім пропагандистам

Марія Захарова також уточнила, що, незважаючи на кількість існуючих в мережі роликів, правда рано чи пізно вийде назовні: "Скільки б роликів в натовських структурах не монтували, скільки б відеонарізок і фотофейків не було зараз вкинуто, правда все одно проб'ється".

Михайло Подоляк, радник глави ОП, впевнений, що тюремний термін і компенсації Україні зможуть незабаром відкрити очі всім пропагандистам Кремля

Варто зауважити, що правда дійсно проб'ється, але тільки в уми російських пропагандистів. А допоможуть відкрити очі, за словами Михайла Подоляка, багатомільйонні позови і компенсації сім'ям загиблих, як і довгі тюремні терміни за військові злочини.

 Раніше портал MY.UA повідомляв, що Евакуація до Польщі обходиться українцям дорого: скільки коштує оренда житла.

Також ми писали, що ООН прогнозує бідність для 90% українців у разі затяжної війни.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом