"Яка спецоперація, ви є**нулися?": Kyivstoner з гурту "Гриби" звернувся до фанатів
"Яка спецоперація, ви є**нулися?": Kyivstoner з гурту "Гриби" звернувся до фанатів

"Яка спецоперація, ви є**нулися?": Kyivstoner з гурту "Гриби" звернувся до фанатів

До своїх підписників і шанувальників з Росії звернувся український репер Альберт Васильєв, більш відомий за музичним псевдонімом Kyivstoner. Він раніше був учасником гурту "Гриби".

Репер записав емоційне відео і виклав в соціальну мережу.

Немає ніякої "спецоперації"!

Kyivstoner знайомий українським і російським фанатом по участі в гурті "Гриби". Після відходу з колективу почав сольну кар'єру, але від цього менш затребуваним репер не став. Зараз він вирішив порушити мовчання щодо війни в Україні і висловив все, що думає, в соціальних мережах.

Альберт Васильєв записав невелике відео, в якому став заперечувати так звану "спецоперацію". Він запевнив росіян, які подивляться відеоролик, що в Україні вже більше трьох тижнів триває кровопролитна війна, через яку помирають не тільки російські та українські солдати, а й безліч мирних жителів, в тому числі - жінки і діти.

Закликав відкрити очі і діяти

Kyivstoner уточнив, що йому в мережі кожен день пишуть багато жителів Росії і дорікають у брехні. Нібито російська армія не бомбить житлові райони, не стріляє в мирних жителів, а тільки знищує військову інфраструктуру. Іншими словами, пропагандисти попрацювали на славу. На що репер відповів:

Український репер Kyivstoner записав відеозвернення до росіян і розповів правду про війну в Україні

"Немає ніякої "спецоперації", є війна. Яку почала твоя влада, яка вторглася на нашу землю. Вбиваючи наших людей, і твоїх теж. Мені пишуть в Директі, що це все фейк, ми б'ємо тільки по військових об'єктах, ви самі себе бомбите. Ви є**нулись? Є***ут тупо по житлових будинках, по пологових будинках".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Потап заткнув Олю Бузову фотографією пораненої в Маріуполі дитини.

Також ми писали, що "Це кончений і варварський народ": Сергій Притула жорстко присоромив росіян.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом