"Нікому не потрібно": Roshen Порошенка згортає діяльність і розпродає останнє
"Нікому не потрібно": Roshen Порошенка згортає діяльність і розпродає останнє

"Нікому не потрібно": Roshen Порошенка згортає діяльність і розпродає останнє

Кондитерській корпорації Roshen, що належить експрезиденту України Петру Порошенку, доводиться згортати діяльність у зв'язку з відсутністю попиту на свою продукцію.

На Київщині зупинили роботу дві фабрики Roshen - в самому Києві і в місті Бориспіль, а також в корпорації намагаються прискорити вивезення і розпродаж товару зі свого яготинського складу, пише Today.ua.

Подробиця

На півночі від місцезнаходження продуктового складу Roshen розташовуються військовослужбовці РФ, а так як в корпорації не мають наміру забезпечувати загарбників "солодким життям", то було прийнято рішення про розпродаж продукції зі складу в найближчі терміни.

Що стосується київської фабрики, то вона була зупинена у зв'язку з тим, що в переважній кількості тут вироблялися торти, реалізувати які зараз нелегко у зв'язку з нестабільною роботою фірмових магазинів. Фабрику в місті Бориспіль закривають через розташування на околиці міста в бік Києва.

Фабрику в Борисполі закривають

Поки продовжують працювати фабрики в місті Кременчук і місті Вінниця, проте їх рівень завантаженості не стовідсотковий, оскільки попит на "кондитерку" різко впав.

"Нічого нікому не потрібно. У країни СНД і Ізраїль нічого не йде", - розповів в інтерв'ю Forbes гендиректор і співвласник Roshen Москалевський.

Невтішний прогноз: що чекає корпорацію

Зараз в Roshen виробляють в основному печиво і вафлі - продукцію, на яку поки залишився попит. Однак чого чекати далі, топ-менеджеру не відомо.

Roshen зараз виробляє лише печиво і вафлі

Зарплата за лютий людям виплачена, а ось березнева поки під питанням. Швидше за все, зарплати будуть скорочені.

Поки компанія не може дати точну оцінку обсягу втрат, але зрозуміло, що надалі очікується ще більша прірва, куди сповзає не тільки Roshen, а й інші підприємства України.

Нагадаємо, що ООН прогнозує бідність для 90% українців у разі затяжної війни.

Також читайте: піар не вдався: солдат попросив Петра Порошенка не заважати, а повернутися в політику.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом