"Виплакала всі сльози": Ольга Сумська заступилася за доньку, яка живе в Росії і мовчить про війну
"Виплакала всі сльози": Ольга Сумська заступилася за доньку, яка живе в Росії і мовчить про війну

"Виплакала всі сльози": Ольга Сумська заступилася за доньку, яка живе в Росії і мовчить про війну

На доньку Ольги Сумської, Антоніну, посипалася лавина гнівної критики за те, що дівчина живе в Росії, але ніяк не коментує війну, значить, своїм мовчанням підтримує трагедію в Україні.

На це відповіла її мама, відома актриса Ольга Сумська в інтерв'ю "КП в Україні".

Нападки за мовчання

Першим щодо Антоніни висловився її друг і колега Дмитро Ступка. В інтерв'ю блогеру Ростиславу Калацінському він дорікнув знайомій, що "мама висловлює свою позицію, активно підтримує ЗСУ і українців, а дочка ніяк не висловилася, це дійсно шкода і дивно".

На думку Дмитра, сьогодні мовчання - найстрашніше, що може бути. І від Антоніни, як спадкоємиці легендарної української династії, хотілося б почути хоча б слово підтримки рідному народу і країні. Після цих звинувачень на сторінку дівчини в соціальних мережах накинулися користувачі з різкою критикою.

Дочка дзвонить по сто разів на день

Ольга Сумська вирішила заступитися за старшу дочку. Вона уточнила, що Тоня дуже сильно переживає за Україну, кожен день дзвонить і запитує про те, що відбувається, багато плаче, оскільки є заручницею обставин. Їй з чоловіком потрібно піклуватися про двох дітей, а жити в Росії і прямо висловлюватися проти війни означає стати ворогами всієї держави.

Старша дочка Ольги Сумської-Антоніна - з чоловіком і дочкою. Дівчину критикують за мовчання про війну

"Моя старша дочка всім серцем переживає за нас, за Україну... Тотальна залежність від обставин, в яких вони знаходяться і найголовніше - двоє дітей, за яких вони з чоловіком відповідають. Виплакала всі сльози, дзвонить по сто разів на день, щоб дізнатися, як ми", - розповіла Сумська.

І з сумом додала, що зараз важливо не розпалювати взаємну ненависть, адже багато сімей опинилися в незавидному становищі, коли їх рідні або друзі живуть в сусідній країні.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Українська блогерка Софія Стужук мовчить про війну, щоб не втратити російських підписників.

Також ми писали, що "Ігорек, не ссы": як українка доводить до істерик російських продажних зірок.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом