/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F433%2F4b7a2fca0b0874d35ad9aa186f65ef27.jpg)
Шпинат з лимоном та часником
Простий і смачний рецепт закуски зі шпинату.
Його можна приготувати лише за 5 хвилин.
Обіцяє шеф Євген Клопотенко.
Припущений шпинат з лимоном та часником – один із тих рецептів, які мають бути завжди під рукою.
250 г Листя шпинату.
1 шт.
Зубчик часнику.
Сік лимона (половини).
за смаком Сіль та перець.
Листя шпинату добре промийте, дайте воді стекти, обріжте товсті стебла.
Часник очистіть та поріжте тонкими пластинками.
На сковороді розігрійте оливкову олію, обсмажте часник буквально одну хвилину, додайте листя шпинату і припустіть їх, поки вони не стануть м’якими.
Салаты из свежих овощей: разные рецепты на каждый день.
Додати сік лимона та тушкуйте ще 1 хвилину.

