Ален Делон процитував "Заповіт" Тараса Шевченка французькою мовою
Ален Делон процитував "Заповіт" Тараса Шевченка французькою мовою

Ален Делон процитував "Заповіт" Тараса Шевченка французькою мовою

Ален Делон процитував "Заповіт" Тараса Шевченка французькою мовою / фото Marca

Французький актор театру і кіно Ален Делон в черговий раз висловив свою підтримку Україні. Він на камеру процитував "Заповіт" Тараса Шевченка французькою мовою.

У ролику нижче демонструється, що Делон напам'ять знає легендарний вірш, написаний в 1845 році. Це жест солідарності актора з Україною в боротьбі за свободу проти російської агресії.

Нагадаємо, Делон повернувся до публічних виступів через рік після останньої появи на камерах. Він вирішив висловити підтримку Україні і взяти інтерв'ю у Володимира Зеленського. Бесіда актора з президентом відбудеться сьогодні, 23 вересня.

Відео дня

Делон також записав програму про боротьбу нашої держави проти Російської Федерації. Вона вийде на телеканалі TV5 Monde в кінці вересня.

Ален Делон процитував "Заповіт" Тараса Шевченка

Хто зі світових зірок підтримав Україну

  • На початку травня до Львова приїхала Анджеліна Джолі. Знаменита актриса відвідала дітей, яких евакуювали з території Луганської області.
  • Режисер і актор Шон Пенн знімає фільм про війну в Україні. Він висловлювався за виступ Володимира Зеленського на церемонії нагородження "Оскар" і особисто зустрічався з президентом.
  • Главу нашої держави відвідував і Бен Стіллер. Актора шокували масштаби війни, які він побачив під час візиту в Макарів на Київщині.
  • Відомий музичний колектив Imagine Dragons став амбасадором платформи зі збору коштів United24. Група також неодноразово виступала на концертах з прапором України.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Дружина Макаревича родом з Ізраїлю перейшла на українську мову
  • Тіні Кароль публічно зізналися в любові: "Ти - посол серця"
  • Жаді з "Клону" тепер не впізнати: як з роками змінилася актриса (фото)
Теги по теме
актер
Источник материала
Поделиться сюжетом