Володимир Зеленський вперше розповів про таємні розмови з Макроном, Джонсоном та Дудою: "Ти мені дзвони на WhatsApp"
Володимир Зеленський вперше розповів про таємні розмови з Макроном, Джонсоном та Дудою: "Ти мені дзвони на WhatsApp"

Володимир Зеленський вперше розповів про таємні розмови з Макроном, Джонсоном та Дудою: "Ти мені дзвони на WhatsApp"

Усі українці неодноразово відзначали теплі стосунки Володимира Зеленського з президентами деяких держав. Більш того, дуже часто їхні зустрічі ставали джерелами для мемів та різних відео.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

В інтерв'ю німецьким журналістам Володимир Олександрович зізнався, з ким саме його пов'язують ближчі та дружні стосунки. Варто зазначити, що один із гарантів навіть дозволив йому дзвонити на WhatsApp.

Зустріч Зеленського з Шольцом, Макроном, Драгі і Йоханіссом, фото: ОП

Такою інформацією президент України поділився з німецькими журналістами, додавши, що має добрі стосунки з багатьма світовими політиками:

"У мене дійсно були близькі стосунки з Борисом Джонсоном, Дудою, і Латвія, і Литва, це ті, кому я міг зателефонувати, і Еммануель Макрон мені завжди каже, ти мені дзвони на WhatsApp. І ми дійсно з цими президентами говоримо багато не по протоколу".

Водночас, Володимир Зеленський додає, що це сталося не тому, що він якийсь особливий, а тому, що це війна і інакше неможливо. Президент України наголошує, що у нього було багато "непротокольних розмов" з іншими президентами. Зеленський назвав їх "короткими", а також вигадав визначення такому спілкуванню - айфон-дипломатія.

@yessa_ttt

auto translated with a few corrections, so the English part is certainly not a 100% correct, but gives a general idea of what they are talking about 🤷#зеленський #володимирзеленський #presidentzelensky #zelensky #zelenskyy #presidentzelenskyy #volodymyrzelenskyy #volodymyrzelensky

♬ Originalton - yessa_ttt

У коментарях українці підтримують Зеленського:

"Який же він втомлений. Господи, дай нашому президентові сил і терпіння", "До нього звичайно багато питань, але він найкращий із тих, хто був", "WhatsApp? Я думав там, на верхній, своя спец лінія", "Він як другий тато для всіх нас", "А помітили, що ми вивчили президентів дуже багатьох країн останнім часом"...

Нагадаємо, що Зеленський назвав кількість іранських "шахідів", які закупили окупанти, щоби бомбити мирні міста.

Раніше ми повідомляли, що Олексій Данилов вперше та востаннє відповів Ердогану про мирні переговори з путіним.

Теги по теме
Владимир Зеленский Эммануэль Макрон Борис Джонсон
Источник материала
Поделиться сюжетом