Порошенко спровокував ДТП одним лише поглядом, українці надривають животи: "Погана прикмета"
Порошенко спровокував ДТП одним лише поглядом, українці надривають животи: "Погана прикмета"

Порошенко спровокував ДТП одним лише поглядом, українці надривають животи: "Погана прикмета"

Колишній президент України та народний депутат Петро Порошенко став причиною ДТП, прогулявшись уздовж проїжджої частини. Відповідний ролик зняли на камеру очевидці, а блогер під ніком Necro Mancer поділився ним у соцмережі Twitter.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Так, Петро Порошенко йшов біля проїжджої частини дороги у супроводі військових та помітивши водія чорного авто, помахав йому на знак вітання. Водій у відповідь посигналив політику і, проїхавши ще кілька метрів, потрапив у невелику ДТП, врізавшись у протитанковий їжак.

Петро Порошенко, скріншот YouTube

"Зустріти на дорозі Порошенка – погана прикмета", – підписав ролик блогер.

Петро Порошенко помітив зіткнення автомобіля з перешкодою і повернувся, щоби переконатися, чи все добре. Він ще раз помахав водієві і пішов далі.

Варто зазначити, що інцидент дуже порадував користувачів мережі. Дехто пожартував, що це все пристріт, а інші підкреслили, що навіть у такі моменти важливо дивитися на дорогу, а не на всі боки.

"Я б стояв на узбіччі ще пів години, плювався через плече, щоб пристріт зняти", "Ору", "Не дивитися на дорогу - погана прикмета", - написали в коментарях.

Коментарі. Фото: скрін twitter

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Володимир Зеленський вперше розповів про таємні розмови з Макроном, Джонсоном та Дудою: "Ти мені дзвони на WhatsApp".

Також наш портал інформував, "Міша, тобі ніхто грошей не дасть": Михайло Добкін на передовій викликав фурор серед українців.

Крім того, ми писали, Лукашенку відкрито загрожують Україні війною, готові заступитися за приниженого путіна.

Теги по теме
Петр Порошенко
Источник материала
Поделиться сюжетом