Журналісти розповіли, як змінився Зеленський за час великої війни
Журналісти розповіли, як змінився Зеленський за час великої війни

Журналісти розповіли, як змінився Зеленський за час великої війни

Як змінився Зеленський під час повномасштабної війни / скріншот

З успішного шоумена до найпопулярнішого політика світу - сьогодні свій день народження відзначає президент України Володимир Зеленський, йому виповнилося 45 років.

Він, як і всі політики, має прихильників та противників, але більшість одностайні в одному – за цей рік очільник держави кардинально змінився. Яку трансформацію пройшов президент під час великого протистояння з Росією, розповіли у сюжеті "Сніданку з 1+1".

Зеленський щодня звертається до українців, звітує, мотивує та дякує. Ще кілька років тому - успішний актор, сценарист, режисер та продюсер, а нині - найпопулярніший політик та найвпливовіша людина на планеті.

Повномасштабна війна кардинально змінила Володимира Зеленського, зазначають журналісти. Перше, що впадає у вічі, - це обличчя. Це яскраво демонструють відео з новорічними привітаннями наприкінці 2021-го та 2022-го років.

Як змінився Зеленський під час повномасштабної війни / скріншот

"Два різних обличчя... Не тому, що воно заросло, тому що з'явилася частина військової уніформи. Просто інший вираз обличчя", - так трансформацію президента охарактеризував психотерапевт Олег Чабан. Він переконаний, що велика війна зробила Зеленського сильнішим. Йдеться про посттравматичне зростання.

Зміни у характері Зеленського помітив і військовий експерт Олег Жданов. Він каже, що для нього президент відкрився по-новому, коли відмовив Джо Байдену на пропозицію евакуюватися з України.

Ті, хто знає Володимира Зеленського найдовше, переконують: велика війна хоч і додала втоми його обличчю, лише підкреслила ті риси характеру, які були завжди.

День народження Зеленського

Сьогодні, 25 січня, президенту України Володимиру Зеленському виповнилося 45 років. Перша леді привітала його з днем народження зворушливим постом.

"Мене часто запитують про те, як ти змінився за цей рік. І я завжди відповідаю: "Не змінився. Він той самий. Той самий хлопець, якого я зустріла, коли нам було по сімнадцять". Але насправді дещо змінилося: ти набагато менше усміхаєшся нині", - написала вона й побажала чоловіку частіше усміхатися, а також здоров'я.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • "Суспільство підтримає": Зеленський анонсував нові кадрові рішення
  • Зеленський затвердив санкції проти УПЦ МП та РПЦ: хто потрапив до списку
  • Керівників п’ятьох обласних прокуратур звільнили: список
Теги по теме
Владимир Зеленский
Источник материала
Поделиться сюжетом