"Провів титанічну роботу": нардеп оприлюднив виправдання Тищенка з чату “Слуги народу”
"Провів титанічну роботу": нардеп оприлюднив виправдання Тищенка з чату “Слуги народу”

"Провів титанічну роботу": нардеп оприлюднив виправдання Тищенка з чату “Слуги народу”

КИЇВ. 26 січня. УНН. Нардеп Микола Тищенко, якого через скандальну поїзду до Таїланду вже виключили з партії, нібито почав виправдовуватись у чаті "Слуг народу" і зазначив, що "проводить титанічну роботу і був уже в різних країнах". Про це повдіомив народний депутат Олексій Гончаренко, передає УНН.

Цитата

"Про що ми взагалі говоримо? (Тут він тегає Арахамію) ти ж в курсі всіх моїх пересувань, я нічого не приховую працюю в рамках групи дружби В'єтнам і з послами їздимо азіатським регіоном. Зустрівся з представниками королівської родини. Ви ж самі поставили завдання для всіх депів пахати 24/7.

Я провів і проводжу титанічну роботу. Був уже у різних країнах. У Таї взагалі немає посла, людей, українців близько 2000 року забули від слова взагалі, люди звернулися я не відмовив", - цитує повідомлення Тищенка з чату "слуг" Олексій Гончаренко.

Проте, чи дійсно Тищенко відправив таке повідомлення у чат "Слуг народу" наразі невідомо.

Додамо

Сам же Тищенко інформацію про скандальну поїздку не коментував і рішення щодо виключення його з партії "Слуга народу" - теж. 

Контекст

"Слуга народу" Микола Тищенко вирушив до Таїланду на зустріч із "представниками української громади". Голова фракції СН Давид Арахамія різко відреагував на таку "ініціативу" нардепа і заявив про підготовку низки кадрових рішень - Тищенка можуть виключити не лише з фракції, але й з партії.

Згодом стало відомо, Тищенка звільнено з посади заступника голови фракції “Слуга Народу”, а також виключено з партії.

Теги по теме
Украина Слуга народу нардепи
Источник материала
Поделиться сюжетом