13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Володимир Кацуба: українцям нагадали про героя корупційних розслідувань
Володимир Кацуба: українцям нагадали про героя корупційних розслідувань

Володимир Кацуба: українцям нагадали про героя корупційних розслідувань

Ексрегіонал Володимир Кацуба – фігурант антикорупційних розслідувань (ФАР), кнопкодав та "грецькосій", пише Політека з посиланням на сайт Чесно.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Його старший син Сергій Кацуба за президентства Віктора Януковича працював заступником голови НАК "Нафтогаз України", а у 2012 році став нардепом від Партії регіонів; також ФАР і кнопкодав. Олександр Кацуба замінив брата на посаді заступника голови "Нафтогазу", коли той подався до Верховної Ради.

Молодшого сина Кацуби у 2016-му затримали у так званій "бензиновій справі" Сергія Курченка, але згодом він погодився зі слідством, і його відпустили. Олександр Кацуба також фігурував у справі "вишок Бойка" (як голова "Чорноморнафтогазу" він підписав документи на закупівлю двох морських бурових установок за завищеною ціною), проте жодних підозр йому не оголошували.

Цікаво, що окрім Гордієнка за списком Партії Шарія балотувалася дружина Олександра Кацуби Тетяна Гузенко. А перший заступник голови партії Олександр В'юник у Верховній Раді 7-го скликання працював на громадських засадах помічником Сергія Кацуби, обраного нардепом в окрузі №92 на Київщині. На виборах-2012 у цьому окрузі В'юник був довіреною особою кандидата-самовисуванця Максима Мировенка – клона батьківщини Віктора Мировенка. Останній програв округ Кацубі, посівши друге місце.

Наталія Гордієнко офіційно розлучилася з Володимиром Кацубою у 2015 році. Однак, судячи з інформації з відкритих джерел, вона досі має відношення до бізнес-активів сім'ї. Зокрема, Гордієнко є засновницею/співзасновником низки компаній, які система YouControl відносить до групи Кацуб.

Источник материала
Поделиться сюжетом