“Він на своєму місці”: користувачі соцмереж підтримали рішення не звільняти Резнікова
“Він на своєму місці”: користувачі соцмереж підтримали рішення не звільняти Резнікова

“Він на своєму місці”: користувачі соцмереж підтримали рішення не звільняти Резнікова

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Користувачі соціальних мереж вітають рішення не звільняти Олексія Резнікова з посади міністра оборони України. Про це повідомляє УНН з посиланням на коментарі українців у соцмережах.

Деталі

Так, під постом народного депутата Мар’яни Безуглої, яка повідомила про відмову “Слуг народу” цього тижня ухвалювати кадрові зміни в оборонному відомстві, українці дякують за таку позицію і зазначають, що Резніков знаходиться на своєму місці.

“Резнікова і Буданова треба зберегти на їх посадах. Вони абсолютно на своєму місці”, “Оце правильно. Не варто йти на поводу у журналістів а-ля Бутусов, які лише розхитують Україну під час війни, аби шляхом фейків і перекручувань послабити нас”, “І це правильно, коней на переправі не міняють! Ура! Резніков наш Міністр оборони України!”, - пишуть у коментарях.

Разом з тим, низка експертів висловила свою підтримку Олексію Резнікову, зазначивши, що він є ефективним на своїй посаді. Так політолог Олег Саакян зазначив, що за всі роки незалежності Резніков найкраще з усіх проявив себе на посаді міністра оборони.

“Чи вважаю я, що є на заміну Резнікову хтось краще? - Ні. Чи був за всі роки незалежності хтось, хто проявив себе на цій посаді краще, ніж Резніков? - Ні. Чи вважаю я, що заміна міністра оборони зараз піде на краще? - категорично ні”, - зазначив Саакян.

Подібну думку висловив у себе в Facebook і бізнесмен Гарік Корогодський, який зазначив що звільнення Резнікова не піде на користь країни.

“Знаю Резнікова дуже багато років. Знаю, що зараз його намагаються збити. Можливо, у тих, хто цим займається, все вийде, і Резніков піде з МО. І ви, хто цим займається, досягнете свого. Ви переможете. А Україна навряд”, - написав підприємець.

Керівник Інституту інформаційної безпеки Артем Біденко зауважив, що є ознаки умисного зміщення фокусу з успіхів міністерства на проблеми в його роботі.

“Вся ця історія дуже нагадує 2018-2019 роки, коли умілі маніпулятори використали медіа та громадських активістів для того, щоб розколоти суспільство, нав'язати байки про торгівлю на крові. Зараз історія повторюється: на основі певних деталей нав'язується хибне уявлення цілого, і це тягне за собою ланцюжок незворотних подій. І участь у цих комунікаційних фокусах беруть одні й ті самі технологи.

Між тим, для ефективного управління державою існує багато інструментів, не тільки звільнення і призначення.

Я довіряю команді Олексія Резнікова і вважаю помилкою президента потенційне звільнення його з посади міністра оборони”, - заявив Біденко.

Нагадаємо

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія повідомив, що анонсованих раніше кадрових змін у Міністерстві оборони України цього тижня не буде. 

Нардеп від “Слуги народу” Мар’яна Безугла пояснила, що таке рішення обумовлено тим, що відставка Олексія Резнікова “несе ризики для системи”. 

Теги по теме
Минобороны
Источник материала
Поделиться сюжетом