19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Григорій Решетнік зізнався, ким буде наступний "Холостяк": про "принців" можна забути
Григорій Решетнік зізнався, ким буде наступний "Холостяк": про "принців" можна забути

Григорій Решетнік зізнався, ким буде наступний "Холостяк": про "принців" можна забути

Минув місяць з моменту, як ми дізналися про фінальне рішення Алекса Топольського про те, з ким він намагатиметься побудувати міцні стосунки та сім'ю.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Стільки ж пройшло і з моменту, коли всі вирішили висловити свою точку зору щодо учасників романтичного шоу "Холостяк". Ведучий Григорій Решетнік спочатку наїхав на Топольського та дівчат. А зараз розповів, в інтерв'ю "КП в Україні", яким буде наступний "Холостяк".

Григорій розповів, що команда проекту завжди враховувала побажання глядачів та спостерігала за тим, який саме головний герой має бути, виходячи із "трендів". Спочатку фанати хотіли бачити "принців", проте з роками переваги змінилися.

2014 року у "Холостяку" з'явився перший український герой, львів'янин Костянтин Євтушенко, підкоривши дівчат не бізнесом, а українською мовою. Слідом йшов футболіст Сергій Мельник, якого ніхто не знав. А за ним Микита Добринін – його обрали глядачі.

Григорій Решетник, скріншот: Youtube

На тлі повномасштабної фази війни ніхто більше не хоче бачити на екрані "принца". Українці бачать виключно українських військових у ролі "холостяків".

"Ми чуємо цей запит, і він відгукується з нашим внутрішнім бажанням щодо того, яким би нам хотілося бачити наступний сезон", - додав Решетнік.

Нові сезони "Холостячки" та "Холостяка" вже планується, проте виробництво залежить від ситуації в країні.

Нагадаємо, можна у "Холостяк" замість Гриші Решетніка: дружина телеведучого похвалилася тим, що не дано її зірковому чоловікові

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" Алекс Топольський побоявся любити через ризик: "Скінчилося плачевно..."

Знай.ua писав, "Холостяк" Алекс Топольський згадав, як він крутився біля чоловіків-стриптизерів: "Багато флірту"

Источник материала
Поделиться сюжетом