Ігор Клименко: безпекові проєкти МВС мають на меті відновити правопорядок та відч…
Ігор Клименко: безпекові проєкти МВС мають на меті відновити правопорядок та відч…

Ігор Клименко: безпекові проєкти МВС мають на меті відновити правопорядок та відч…

Ігор Клименко: безпекові проєкти МВС мають на меті відновити правопорядок та відчуття безпеки у громадян

На цьому акцентував міністр внутрішніх справ України під час виступу на Конгресі місцевих та регіональних влад.

«Ми всі об’єдналися заради Перемоги. Однак вона має бути не лише на полі бою. Перемога має відбутися і у свідомості людей. Коли громадяни переосмислять свою відповідальність та роль у процесах державотворення. Разом з вами ми маємо вже сьогодні працювати над побудовою нової ідеології й розуміння того, як українці житимуть у безпечному середовищі», – наголосив очільник МВС.

Також Ігор Клименко зауважив, що найбільший виклик – це відновлення присутності на територіях, які перебувають під окупацією вже дев’ять років:

«Впродовж цього часу і надалі російська пропаганда працює над закріпленням основ отруйного руського міра в головах наших людей. Діти, народжені за цей час, вже навчаються у 2-3 класах за освітніми програмами ворога. Інфраструктуру ми відбудуємо. Але вже зараз потрібно працювати над програмами ідеологічної реабілітації наших громадян, яких підім’яв загарбник».

www.npu.gov.ua
Національна поліція України

На цьому, сьогодні, 4 березня, акцентував міністр внутрішніх справ України під час виступу на Конгресі місцевих та регіональних влад. Захід відбувся під головуванням Президента України Володимира Зеленського за участі керівника Офісу Президента Андрія Єрмака…

Теги по теме
полиция Дети украинцы пропаганда министр
Источник материала
Поделиться сюжетом