12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Гайдай підтвердив, що може отримати посаду посла в Казахстані
Гайдай підтвердив, що може отримати посаду посла в Казахстані

Гайдай підтвердив, що може отримати посаду посла в Казахстані

КИЇВ. 16 березня. УНН. Колишній голова Луганської ОВА Сергій Гайдай підтвердив, що може отримати посаду посла в Казахстані. Про це він повідомив в інтерв'ю Василю Голованову, передає УНН.

Цитата

«Ситуація з моїм звільненням і сподіваюсь швидким призначенням на нову посаду – це свого плану ротація. Тобто на моє місце поставлять скоріш за все військову людину, а мене перенаправлять на інший фронт… Багато напрямків є. В даному випадку я сподіваюсь що це буде дипломатична робота і в дуже важливому напрямку. Скоріш за все це буде Казахстан. Про це йшла мова. Знову ж таки, все може змінитися, у нас війна», - розповів Гайдай.

Він зазначив, що якщо Президент України Володимир Зеленський побачить його на іншому напрямку, то він без жодних роздумів погодиться з його рішенням.

Доповнення

Речник Президента Сергій Никифоров повідомляв, що новим керівником Луганської обласної державної адміністраціївірогідно стане військовий.

Кабмін погодив звільненняголів Луганської, Одеської та Хмельницької ОВА.

Згодом Президент України Володимир Зеленськийпідписав укази про звільнення голів Хмельницької, Одеської та Луганської ОДА Сергій Гайдай.

Источник материала
Поделиться сюжетом