Україна та США обговорили військову стратегію
Україна та США обговорили військову стратегію

Україна та США обговорили військову стратегію

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Українці поінформували союзників про поточну ситуацію на фронті, бойові дії на найскладніших напрямках.

Президент України Володимир Зеленський, Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, Міністр оборони України Олексій Резніков провели онлайн-зустріч з міністром оборони США Ллойдом Остіном, головою Об’єднаного комітету начальників штабів Марком Міллі та радником президента США з питань національної безпеки Джейком Салліваном. Сторони обговорили ситуацію на фронті та потреби української армії. Про це у п’ятницю, 17 березня, повідомилапрес-служба Офісу президента України.
 
“Представники України докладно поінформували союзників про поточну ситуацію на фронті, бойові дії на найскладніших напрямках, а також невідкладні потреби української армії. Сторони обговорили подальше надання нашій країні необхідної допомоги, зокрема техніки, озброєння та боєприпасів”, – йдеться у повідомленні.
 
Президент України поділився думками щодо визволення українських земель.
 
У зустрічі також взяли участь перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк, командувач Сухопутних військ ЗСУ, командувач оперативно-стратегічного угрупування “Хортиця” Олександр Сирський, командувач оперативно-стратегічного угрупування “Таврія” Олександр Тарнавський, командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук та заступник керівника Роман Машовець.
 
Раніше повідомлялося, що ЗСУ отримали від США високоточні авіабомби, які мають збільшену дальність дії порівняно з бомбами із гравітаційним скиданням.
 
Навесні і влітку на Україну чекають важкі бої – Пентагон



Джерело

Теги по теме
Украина США украинцы
Источник материала
Поделиться сюжетом