ФРН розглядає модернізацію української ГТС для транспортування водню
ФРН розглядає модернізацію української ГТС для транспортування водню

ФРН розглядає модернізацію української ГТС для транспортування водню

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

У Міненерго зазначили, що є величезний потенціал двосторонньої співпраці у сфері виробництва та транспортування водню.

 
Німеччина може зайнятися проектами модернізації української газотранспортної системи для транспортування водню. Про це йшлося під час зустрічі міністра енергетики України Германа Галущенка із державним секретарем офісу федерального канцлера Німеччини Йоргом Кукісом, повідомляє прес-служба Міненерго.
 
“Є величезний потенціал двосторонньої співпраці у сфері виробництва та транспортування водню. Німеччина розглядає відповідні проекти, серед яких – можливу модернізацію української ГТС для транспортування водню”, – йдеться у повідомленні.
 
Зазначається, що у програмі уряду ФРН, викладеної в коаліційній угоді, є прагнення поглибити енергетичне партнерство з Україною у сферах відновлюваної енергії та виробництва “зеленого” водню.
 
Нагадаємо, У рамках IX Берлінського енергетичного діалогу підписано два документи про співпрацю в енергетичній сфері між Україною та Німеччиною.
 
Також повідомлялося, що Україна отримала можливість отримувати аварійну допомогу електроенергією не лише від сусідніх, а й інших країн Євросоюзу.
 
 
 



Джерело

Теги по теме
Германия энергетика
Источник материала
Поделиться сюжетом