19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Мендель зізналася, скільки заробляла на посаді речниці Зеленського
Мендель зізналася, скільки заробляла на посаді речниці Зеленського

Мендель зізналася, скільки заробляла на посаді речниці Зеленського

За словами Мендель, на початку роботи їй платили 15 тисяч гривень. Про це колишня речниця Зеленського розповіла в інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк, інформує 24 Канал.

Скільки Мендель заробляла на посаді речниці Зеленського

Як розповіла Мендель, на початку роботи у Зеленського в неї було 15 тисяч гривень, а вже наприкінці, коли йшла, то було 45.

Були ще якісь премії,
– зазначила вона.

На сьогодні Мендель в Україні ніде не працює. Вона пише статті в іноземні видання.

"У The Washington Post я не найманий співробітник, я пишу колонки. Працюю на себе. Писала для Politico, Evening Standard", – розповіла колишня речниця Зеленського.

Як зараз живе Мендель

  • Нагадаємо, що у 2022 році Юлія Мендель офіційно оформила шлюб зі своїм коханим. Як відомо, обранець Мендель – економіст, політик та колишній виконувач обов'язків міністра економіки, торгівлі та сільського господарства України Павло Кухта.
  • Зауважимо, що після початку війни Росії в Україні Кухта пішов добровольцем на передову. Він зробив пропозицію Юлії одразу після того, як почалася війна.
  • Мендель розповідала, що лише розписалася із коханим, а святкувати вони будуть вже після того, як настане мир.
  • До речі, у 2020 році в Україні ширились чутки про те, що Юлія Мендель нібито вагітна від Володимира Зеленського. Такі фейки поширили відразу декілька джерел. Лише у грудні 2021 року вона вперше прокоментувала чутки про роман із Зеленським.
Теги по теме
Владимир Зеленский Новости Украины
Источник материала
Поделиться сюжетом