У 2022 виступав для ЗСУ, у 2023 переїхав до Росії: що відомо про актора-зрадника Михайличенка
У 2022 виступав для ЗСУ, у 2023 переїхав до Росії: що відомо про актора-зрадника Михайличенка

У 2022 виступав для ЗСУ, у 2023 переїхав до Росії: що відомо про актора-зрадника Михайличенка

До того ж тепер Гліб працює у російській компанії, яка спеціалізується на зйомці інтерв'ю та інших комерційних роликів, де він також з'являється. Про це вперше написав театральний режисер Олександр Жила.

Як український актор Гліб Михайличенко перейшов на бік окупантів

Переїхавши до Росії, Гліб заснував першу кіношколу у Мордовії. У цьому йому допоміг росіянин 1977 року народження Дамір Сухов. "У Саранську тепер є своя кіношкола. І це не міф", – заявляв він для пропагандистських ЗМІ.

Як відомо, 10 – 13 липня пройшли перші майстер-класи за участі артистів російського та мордовського драматичних театрів, співачки та фіналістки проєкту "Нова зірка" Світлани Соколової та російських блогерів. У кіношколу Михайличенка може записатися будь-хто віком від 6 до 50 років.За інформацією Даміра Сухова, програму навчання вони писали два роки. Основні напрямки – сценічна мова, сценічна пластика, акторська майстерність. Відкриється школа у серпні.

Своє обурення висловила акторка Римма Зюбіна. Вона поставила питання, як можна зрадити свою країну під час війни.

А коли актор у 2022-му їздить із концертами до наших військових, а 2023 року опиняється в Росії. Це як? Мені хтось може пояснити, що там у голові? Яка ж мудра казочка "Фарбований Лис", і скільки ще чарівних перевтілень до та після перемоги чекає на нас,
– поділилася Римма.

На зраду актора також відреагували й в Театрі юного глядача. Там розповіли, що Гліб переїхав до Росії після припинення співпраці з театром.

"Наші дорогі юні глядачі та їхні батьки! Наразі в театральній спільноті поширюється інформація про актора, який переїхав до країни-агресора. Хочемо наголосити, що вищезгаданий актор переїхав до Росії після того, як закінчив роботу в нашому театрі", – заявили в театрі.

Що відомо про Гліба Михайличенка

Народився 31 липня 1998 року у Києві. Знявся у таких фільмах: "Жіночий лікар 3" (2017 рік), "За вітриною" (2019 рік), "Ангели" (2020 рік), "Кришталеві вершини" (2021 рік), "Кохання без гальм" (2021 рік), "Я не вірю" (2021 рік) та інші.
Источник материала
Поделиться сюжетом