Головні новини за 15 серпня: наступ на Київ, на Україну чекає складна зима та легалізація інтимних фільмів
Головні новини за 15 серпня: наступ на Київ, на Україну чекає складна зима та легалізація інтимних фільмів

Головні новини за 15 серпня: наступ на Київ, на Україну чекає складна зима та легалізація інтимних фільмів

У ЗСУ не виключають наступу на Київ: "Ворог може зробити це"

Командувач Об'єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв попередив, що ймовірність повторного наступу російських окупантів на Київ все ще існує. Зокрема, загроза висить над столицею ще з початку вторгнення Росії.

Однак на даний момент немає конкретних свідчень того, що вагнерівці, які перебувають у Білорусі, зроблять це, зазначив Сергій Наєв в інтерв'ю "РБК Україна". Наєв також наголосив, що все залежить від рішень верхівки російської влади.

"Повторний наступ на Київ ніхто ніколи не відкидав. Ми розуміємо, що ворожі наміри залежать тільки від рішень вищого політичного керівництва РФ. Тому, враховуючи вказане, така ймовірність існує, але станом на даний момент вона не підкріплена силами та засобами. Але це не означає, що надалі воно не може статися", – сказав він.

Сергій Наєв, скріншот

У Києві п'яні підлітки жорстоко побили пенсіонера: наважився зробити зауваження

На Троєщині у столиці двоє п'яних підлітків жорстоко побили пенсіонера. Медики виявили у нього зламаний ніс, черепно-мозкову травму, вибиті передні зуби та безліч садів на тілі.

Про це повідомляє дочка потерпілого на своїй сторінці у Instagram.

Дівчина розповідає, що її тато працює охоронцем у школі, і о 10-й вечора вийшов робити плановий обхід території.

Помітивши двох підлітків під школою, зробив їм зауваження. У відповідь молоді люди накинулися на пенсіонера та завдали численної кількості ударів.

Двоє підлітків побили пенсіонера. Фото скріншот з Instagram

Економія навіть на воді у річках: енергетики активно готуються до складної зими в Україні

Українців готують до складної зими за умов російських обстрілів. Щоб опалювальний сезон пройшов якнайбільше "безболісно" для споживачів, енергетики намагаються максимально економити ресурси вже зараз.

Голова парламентського комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Андрій Герус розповів, що вже зараз енергетики заощаджують навіть воду у річках, щоб гідроелектростанції спрацювали її взимку та українці не зіткнулися з дефіцитом.

Однак енергетики зазнають труднощів, оскільки паралельно ведеться ремонт енергоблоків на теплових та гідроелектростанціях. Водночас держава активно нарощує імпорт із ЄС, щоб споживачам вистачило електроенергії зараз, доки триває підготовка до зими.

Українці без світла, скріншот: YouTube

В Україні планують легалізувати порнографію: надихнули мільйони з OnlyFans, депутати вже збирають підписи

Депутати планують найближчим часом ухвалити рішення про декриміналізацію контенту для дорослих в Україні.

Про це повідомив народний депутат, перший заступник голови комітету Верховної Ради з фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк на своїй сторінці у Telegram.

Він закликав парламентарів підписувати законопроект та "розвантажити правоохоронні органи від "контрольних закупівель" біля вебкам-моделей".

Верховна Рада України, скріншот: Youtube

Мер Луцька Поліщук одразу після обстрілу вирушив на пробіжку: поки що служби розгрібають завали, а люди плачуть через загиблих

Ворог вперше за багато місяців завдав жорсткого ракетного удару по Луцьку. Повідомляється, що вранці 15 серпня сталося влучення по одному з промислових підприємств, проте трагедія засмутила не всіх, зважаючи на все.

У той час, поки екстрені служби розгрібали наслідки ракетного обстрілу, Луцький міський голова Ігор Поліщук вийшов на ранкову пробіжку. Про це стало відомо із соцмереж, де один із місцевих мешканців опублікував фото з чиновником. Він навіть зазначив, о котрій це було - майже о 7 ранку.

Більше того, чоловік подякував Поліщуку за "мега крутий парк", в якому вони якраз і бігали. На фото обидва широко посміхаються.

Мер Луцька Поліщук, фото з вільних джерел

Источник материала
Поделиться сюжетом