Зірковий бебі-бум: Джонсон, Ріанна, ONUKA та інші знаменитості, які стали батьками цього літа
Зірковий бебі-бум: Джонсон, Ріанна, ONUKA та інші знаменитості, які стали батьками цього літа

Зірковий бебі-бум: Джонсон, Ріанна, ONUKA та інші знаменитості, які стали батьками цього літа

Тож 24 Канал підготував добірку про зірок, які влітку стали батьками. В матеріалі зібрано інформацію як про українських, так і про світових знаменитостей.

Іраклі Макацарія та Ліза Чічуа

Подружжя ретельно приховувало, що чекає на народження дитини. Про вагітність дружини бізнесмен повідомив лише у травні, а вже 2 червня Ліза народила сина Георгія. У липні Макацарія з дружиною охрестили сина. Церемонія пройшла в церкві Кашветі, що знаходиться у центрі Тбілісі.


Іраклі Макацарія з сином та дружиною / Фото з інстаграму бізнесмена

Аль Пачіно та Нур Альфалла

Голлівудський актор та режисер, якому вже 83 роки, вчетверте став батьком. Його нова 29-річна кохана народила йому сина на ім'я Роман.


Перше фото сина Аль Пачіно / Фото з інстаграму Нур Альфалли

Макс Чмерковський та Пета Маргатройд

18 червня зірки вдруге стали батьками. Малюка назвали Ріо Джон Чмерковський. Максим та Пета також разом виховують сина Шая Олександра.


Макс Чмерковський з двома синами / Фото з інстаграму

Бріанна Гові та Метт Зірінг

Американська акторка Бріанна Гові, зірка серіалу Netflix "Джинні й Джорджія", вперше стала матір'ю на початку літа. Вона народила первістка від адвоката Метта Зірінга. З огляду на фото, яке актриса опублікувала у своєму інстаграмі, можна зробити висновок, що вона народила дівчинку.


Бріанна Гові з первістком / Фото з інстаграму акторки

Марк Ентоні та Надя Феррейра

Колишній чоловік Дженніфер Лопес став батьком усьоме. Його 24-річна дружина Надя Феррейра народила дитину. Це сталося в День батька, 18 червня.


Марк Ентоні з сином / Фото з інстаграму співака

Ліза Крутікова та її чоловік Костя

Єлизавета Крутікова – учасниця шоу "Холостяк-11" та "Україна має талант" стала мамою 24 червня. У новоспеченої матусі народився син. Малюка назвали Дені.


Ліза Крутікова з чоловіком та сином / Фото з інстаграму гімнастки

Андрій Любка і Юлія Пелипчук

Український письменник вдруге став батьком. Його дружина Юлія народила доньку, яку батьки назвали Ярина. Зазначимо, Любка має ще одну доньку – Уляну, яка народилася в червня 2020 року.


Андрій Любка з дружиною та дітьми / Фото з фейсбуку письменника

Джон Ледженд і Кріссі Тейген

Співак Джон Ледженд та модель і ведуча Кріссі Тейген вчетверте стали батьками. Подружжя скористалося послугами сурогатної матері Александри. Згодом зіркова матуся повідомила, що назвала новонародженого сина на честь сурогатної матері, його ім'я – Рен Александр Стівенс.


Кріссі Тейген з дітьми / Фото з інстаграму моделі

Алла Костромічова і Джейсон Капоне

Українська модель вдруге стала мамою. Вона народила донечку Аврору. До того ж модель разом зі своїм чоловіком Джейсоном Капоне виховують 7-річного сина Сальваторе.


Перше фото доньки Алли Костромічової / Фото з інстаграму моделі

Наомі Кемпбелл

Модель і актриса вдруге стала мамою, тепер у неї є син. Шанувальники підозрюють, що Наомі скористалася послугами сурогатної матері. Знаменитість також має донечку Люсі.


Наомі Кемпбелл з сином та донькою / Фото з інстаграму зірки

Ната Жижченко та Євген Філатов

В липні солістка гурту ONUKA народила дівчинку, яку разом з чоловіком назвала Ліна. Зірка також виховує трирічного сина Олександра.


Ната Жижченко зі своїми дітьми / Фото з інстаграму співачки

Олексій Тригубенко

Фіналіст першого сезону "Холостячки" за участі Ксенії Мішиної Олексій Тригубенко став батьком первістка. В нього народився син, якого назвали Марком.


Олексій Тригубенко з сином / Фото з інстаграму блогера

Борис і Кетрін Джонсон

Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон увосьме став татом. Його дружина Керрі народила сина. Назвали малюка Френк Альфред Одіссей Джонсон.


Кетрін Джонсон з сином / Фото з інстаграму

Ліндсі Лохан

Голлівудська акторка Ліндсі Логан вперше стала мамою. 37-річна зірка народила сина і вже розсекретила його незвичне ім'я. Хлопчика назвали дуже незвично – Луай, що в перекладі з арабської означає "захисник".


Вагітна Ліндсі Лохан / Фото з інстаграму акторки

Тімур та Інна Мірошниченки

Зіркове подружжя втретє стало батьками. Вони всиновили малюка Марселя з дитбудинку. Хлопчику 2 серпня виповнилося 2 роки. Додамо, що Тімур та Інна також мають двох спільних дітей – 4-річну доньку Мію та 3-річного сина Марка.


Багатодітна сім'я Мірошниченків / Фото з інстаграму Інни Мірошниченко

Ріанна та A$AP Rocky

ЗМІ повідомляють, що виконавиця вдруге стала мамою. За їх інформацією, артистка народила дівчинку бойфренду A$AP Rocky. Втім, офіційної інформації досі немає.


Вагітна Ріанна / Фото з інстаграму співачки

Ivan NAVI

22 серпня співак вперше став батьком. Ivan NAVI став татом сина, якого вони з дружиною назвали Дарій.


Син Івана Наві / Фото з інстаграму виконавця

Таня Парфільєва та Іван Кришталь

Популярна українська блогерка також 22 серпня потішила шанувальників новиною про народження дитини. Вона стала мамою сина, якого молоді батьки назвали Олександром.

Теги по теме
Борис Джонсон
Источник материала
Поделиться сюжетом