Стало відомо, куди подівся Вася Бендас із "Шоу Довгоносиків": видає себе за іншого та дружить із відомим нардепом
Стало відомо, куди подівся Вася Бендас із "Шоу Довгоносиків": видає себе за іншого та дружить із відомим нардепом

Стало відомо, куди подівся Вася Бендас із "Шоу Довгоносиків": видає себе за іншого та дружить із відомим нардепом

Актор та телеведучий Василь Бендас, якого ні з ким не переплутаєш завдяки нестандартній зовнішності (чоловік має зріст в 149 см), в останні роки трохи випав з публічного простору. Артист ніколи не мріяв жити у великому місті, тому нині мешкає у селі на Івано-Франківщині, куди до нього в гості часто навідується відомий спортсмен і народний депутат Василь Вірастюк.

Про це OBOZREVATEL розповів друг та колега Бендаса – режисер Віктор Андрієнко. За його словами, артист час від часу буває в столиці, коли запрошують в проєкти, а на початку повномасштабного вторгнення активно зайнявся волонтерством.

Ада Роговцева називала актора "синочком"

Колоритний та дуже впізнаваний актор Василь Бендас – випускник Київського університету імені Карпенка-Карого. Коли син вступив до вузу, батьки дуже переживали за нього, бо тоді Василь мав зріст всього 120 см. Однак хлопець дуже швидко адаптувався в столиці, завів друзів. З другому курсі він вже працював у театрі. Причому потрапив під опіку самої Ади Роговцевої, яка називала його "синочком". В акторів досі гарні стосунки. "Коли приходжу до неї в гості, пиріжки пече. У них вдома дуже тепла атмосфера", – розповідав в одному з інтерв’ю Василь.

Згодом актор був ведучим у телепроєктах "Лото Забава", "Спозарання", "Хіт Фабрика" "Божевільні бабки". А найбільшу популярність йому принесли дитячі та комічні ролі в проектах "Шоу Довгоносиків", "Повне Мамаду" та ін. У Бендаса багато спільних проєктів з Віктором Андрієнком. Знімався у відомих українських фільмах, зокрема, у картинах "Поводир" та "Іван Сила". В пригодницькому фільмі для дітей "Легенди Чарівнолісся", на яким зараз працює Андрієнко, Василь грає мольфара.

Актор не дуже любить публічну увагу, зізнається, що коли його пізнають на вулиці, нерідко прикидається іншою людиною. "В таких випадках зазвичай говорю, що я брат-близнюк Василя Бендаса. Так Бендас ваш брат? – перепитують. – "Так, він пішов, дурень, в артисти", – відповідаю", – розповідав актор в одному з інтерв’ю.

Купив вагончик та поселився на березі річки під Києвом

Нині актор в столиці буває наїздами, коли запрошують по роботі. Якийсь час знімав у Києві житло, а згодом навіть жив на березі річки під Києвом у вагончику. За словами Василя, він дуже не любить метушню міста, тому і купив цей причіп, який розташував у місцині, що нагадувала село – на березі Десни у приватному секторі. Нині більшість свого часу проводить у селі Старі Кривотулі, що на Івано-Франківщині, звідки родом.

"Якби Василь залишався в Києві, то багато би знімався. В театр міг би повернутися, – розповів OBOZREVATEL актор Віктор Андрієнко. – Але в нього дуже хвора мама, яку не може залишити без нагляду. Коли треба навідатися по роботі в Київ, його підміняє брат, але той багато працює, тому Василь може вирватися лише на кілька днів".

"Коли почалася повномасштабна війна, він допомагав шукати тимчасове житло переселенцям. Василь живе в 20 кілометрах від Івано-Франківська. В селі багато домівок, де можна було якийсь час пожити у відносній безпеці – власники помешкань перебували за кордоном на заробітках. До слова, недалеко від цього села – інше, де мешкає родина Василя Вірастюка, і ще одне, де живуть родичі Богдана Бенюка – всі вони з одного району. Коли Вірастюк їде до мами, постійно заїжджає до Васі провідати. Присилає мені фото. І Богдан Бенюк, коли бачимося, передає привіт Бендасу", – додав друг актора.

Повне інтерв’ю з Віктором Андрієнком читайте завтра на OBOZREVATEL. Відомий актор та режисер пояснить, чому "поховав" для себе друзів із Росії; зізнається, які нині в нього стосунки з "довгоносиками" та розповість про нову роботу з Риммою Зюбіною – в серіалі "Зв'язок" актори зіграли колоритну сімейну пару Григоровича та Іванівну.

Раніше OBOZREVATEL писав, що трапилося трапилося з найвідомішим гуртом 90-х "Аква Віта": яку особисту драму пережив Балан і чому Філатова провалилася на "Х-факторі".

Только проверенная информация у нас в Telegram-канале Obozrevatel и в Viber. Не ведитесь на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом