20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кабмін третій місяць шукає кандидата на посаду міністра культури
Кабмін третій місяць шукає кандидата на посаду міністра культури

Кабмін третій місяць шукає кандидата на посаду міністра культури

Кабінет міністрів України продовжує шукати кандидата на посаду міністра культури та інформаційної політики. Про це заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час години запитань до уряду, повідомила народний депутат, співголова фракції "Європейська солідарність" Ірина Геращенко.

- На запитання, коли в уряді зʼявиться міністр культури, премʼєр відповів, що проводять пошуки відповідного кандидата, — написала вона у своєму фейсбуці.

Посада міністра культури та інформаційної політики України вакантна понад два місяці. Відповідне подання до парламенту має робити прем’єр-міністр України.

27 липня Верховна Рада підтримала звільнення Олександра Ткаченка, а 28 липня Кабінет міністрів поклав виконання обов’язків на його першого заступника Ростислава Карандєєва.

У вересні ЗМІ назвали потенційною кандидаткою на посаду ексдиректорку Українського культурного фонду Юлію Федів. Тимчасовий виконувач обов’язків міністра Ростислав Карандєєв сказав в ефірі «Радіо Культура», що також готовий поборотися за посаду міністра. 

Теги по теме
министр
Источник материала
Поделиться сюжетом