2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кондратюк публічно звернувся до Козловського після звинувачень у "стягненні військової зарплатні", але швидко видалив коментар
Кондратюк публічно звернувся до Козловського після звинувачень у "стягненні військової зарплатні", але швидко видалив коментар

Кондратюк публічно звернувся до Козловського після звинувачень у "стягненні військової зарплатні", але швидко видалив коментар

Український продюсер Ігор Кондратюк залишив коментар під дописом свого експідопічного, співака та воїна Нацгвардії Віталія Козловського, в якому артист розповів про стягнення військової заробітньої плати. Йдеться про призначену судом грошову компенсацію за виконання пісень, права на які йому не належали. Зараз різкого повідомлення в блозі немає. Імовірно, зірка "Караоке на Майдані" його видалив.

Проте зберігся скриншот публічного звернення Кондратюка до Козловського, який співак опублікував у своїй Instagram-stories. На ньому видно, що продюсер поправив виконавця, назвавши його "неуком" (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Ігор Кондратюк порадив колишньому підопічному пояснити підписникам, чому він не віддав гроші раніше, а також наголосив, що кошти з його рахунку знімає виконавча служба.

"Твою зарплату забирає виконавча служба, неук. За те, що ти – рецидивіст з порушень авторського права. Ти напиши пост про те, чому не віддав судові борги раніше", – йдеться в коментарі, який пізніше зник.

Віталій Козловський зробив репост скриншота зі словами: "Людина, яка впевнена в своїй позиції, не буде видаляти коментар". Від себе співак нічого не додав.

Під постом зірки зʼявилися коментарі з підтримкою. Ведучий Анатолій Анатоліч, акторка Наталка Денисенко, співачки Оля Цибульська та Міша Романова висловили своє невдоволення.

"Може він тобі її назад задонатить як підтримку українських військових? Насправді це ганебна ситуація. Я на твоїй стороні", "Я просто в шоці. Напевно, Кондратюка війна нічому не навчила", "Яка жесть", – написали вони.

Варто зауважити, що сам Козловський в дописі заявив, що майже половину його зарплатні військова частина відраховує на погашення виконавчих проваджень. "І на користь Кондратюка, і на штраф в держбюджет", – написав співак. Інша частина, яка надходить на карту, блокується та списується виконавчою службою.

Як писав OBOZ.UA, Ігор Кондратюк вже відповідав на запитання, як ставиться до служби Віталія Козловського. Докладніше про це – читайте в матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом