20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Екснардеп Барна посмертно виграв суд проти журналіста "1+1"
Екснардеп Барна посмертно виграв суд проти журналіста "1+1"

Екснардеп Барна посмертно виграв суд проти журналіста "1+1"

Колишній народний депутат Олег Барна посмертно виграв суд проти журналіста «1+1» Ігоря Колтунова у справі про захист честі, гідності та ділової репутації. Про це повідомила народний депутат від фракції «Європейська солідарність» Ірина Геращенко.

- Ігор Колтунов - журналіст Плюсів, який розпочав флешмоб "Ідіть у с..." й зводив наклепи на Олега про голосування за гроші, купу іншого бруду, приїжджав під будинок до Олега. Ця ж компашка і під моїм будинком в селі лазила. Ухвала суду вступила в дію пів року тому! Але і досі ані Колтунов, ані Плюси в рамках марафону не принесли вибачень перед родиною Олега і жодних спростувань, - написала Геращенко.

За словами Геращенко, рішення суду набрало чинності 17 квітня 2023 року, у той день, коли Олег Барна загинув на фронті.

2 жовтня 2018 року в кулуарах Ради Барна обматюкав журналіста програми «Гроші» на «1+1» Ігоря Колтунова, який звинуватив його у кнопкодавстві. Тодішні керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський та гендиректор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко запустили флешмоб, у якому звернулися до Барни зі словами "Ідіть у с*аку!". Барна згодом вибачився перед журналістом за нецензурну лайку та подав позов до суду про захист честі, гідності та ділової репутації і спростування недостовірної інформації. 

 

Источник материала
Поделиться сюжетом