Розкішне життя у Монако. Близькі ексміністра Злочевського засвітилися на елітній яхті
Розкішне життя у Монако. Близькі ексміністра Злочевського засвітилися на елітній яхті

Розкішне життя у Монако. Близькі ексміністра Злочевського засвітилися на елітній яхті

Яхту ексміністра екології часів Януковича Миколи Злочевського, який зміг уникнути реального тюремного сроку, пішовши на угоду зі слідством у справі про хабар у $6 млн, помітили біля берегів Франції. На яхті відпочивала донька Злочевського Карина, а відповідні кадри можна побачити у YouTube-відео «Української правди».

Журналісти помітили розкішну яхту біля берегів Сан-Жан-Кап-ферру. Судно не здається в оренду, а його власник прихований. Яхту побудували в Італії у 2016 році, а зареєстрована вона на офшорну компанію на Кайманових островах, при цьому вартість судна складає €25 млн.

Ткач розповідає: побачивши 12 серпня цього року на палубі компанію молодих людей, журналісти вирішили підлетіти дроном ближче.

«Судячи з реакції на дрон, ми не помилились, бо іноземці зазвичай реагують більш миролюбно», – каже Ткач.

8 фото

Також журналісти показали у відео двох чоловіків на терасі біля 5-зіркового готелю Four Seasons. Один з них – громадянин України Роман Романенко, а поруч із ним чоловік, схожий на Сергія Чернова, який є одним із найбагатших людей у Оренбурзькій області РФ.

Крім того, на кадрах можна побачити, як повз них проходить Михайло Кіперман, бізнес-партнер Ігоря Коломойського. В червні поточного року СБУ оголосила йому про підозру – йдеться про справу щодо привласнення майже 600 млн грн «Укртатнафти».

За інформацію українських правоохоронних органів, Кіперман залишив країну через два дні після повномасштабного вторгнення і наразі продовжує мешкати у Женеві.

Источник материала
Поделиться сюжетом