/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F439%2F442b5eb25d654683b8e357812060a294.jpg)
Той самий морквяний кекс: готується на раз-два з доступних продуктів
Той самий морквяний кекс: готується на раз-два з доступних продуктів.
Морквяний кекс або морквяний пиріг – страва, яка останніми роками стала дуже популярна.
Його люблять дорослі та діти, він відмінно підходить для сніданку, для перекусу у дорогу чи для дитини у школі.
А готується він зовсім нескладно з доступних продуктів.
Як зробити швидкий морквяний кекс, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на допис кулінарної групи “Рецепти файних господинь” у Telegram.
Що вам знадобиться Морква – 200 г Яйця – 3 шт.
Цукор – 180 г Борошно – 180 г Розпушувач – 10 г Ванільний цукор – 1 пакетик Цедра одного лимона Олія – 90 г Родзинки – 100 г.
Як готувати морквяний кекс.
Моркву натерти на дрібній тертці, додати яйця, цукор, цедру лимона, ванільний цукор і дуже ретельно вимішати до однорідної маси.
Далі у тісто потрібно додати олію і ще раз все добре перемішати.
Потім додаємо просіяне борошно разом з розпушувачем і знову все перемішуємо.
Родзинки попередньо заливаємо кип’яченою водою, промиваємо та просушуємо.
І додаємо у тісто.
Знову перемішуємо.
Готове тісто викладаємо у форму з пергаментом діаметром 20 сантиметрів і ставимо випікатися у духовку, розігріту до 180 градусів на 40-50 хвилин.
Охолоджений кекс можна посипати цукровою пудрою і подавати на стіл.
Раніше ми розповідали про те, як зробити найсмачнішу гарбузову кашу за бабусиним рецептом.
А також писали про те, як приготувати смачні та гарні гарбузові булочки.

