Той самий морквяний кекс: готується на раз-два з доступних продуктів
Той самий морквяний кекс: готується на раз-два з доступних продуктів

Той самий морквяний кекс: готується на раз-два з доступних продуктів

Той самий морквяний кекс: готується на раз-два з доступних продуктів.

Морквяний кекс або морквяний пиріг – страва, яка останніми роками стала дуже популярна.

Його люблять дорослі та діти, він відмінно підходить для сніданку, для перекусу у дорогу чи для дитини у школі.

А готується він зовсім нескладно з доступних продуктів.

Як зробити швидкий морквяний кекс, розповідає РБК-Україна (проєкт Styler) з посиланням на допис кулінарної групи “Рецепти файних господинь” у Telegram.

Що вам знадобиться Морква – 200 г Яйця – 3 шт.

Цукор – 180 г Борошно – 180 г Розпушувач – 10 г Ванільний цукор – 1 пакетик Цедра одного лимона Олія – 90 г Родзинки – 100 г.

Як готувати морквяний кекс.

Моркву натерти на дрібній тертці, додати яйця, цукор, цедру лимона, ванільний цукор і дуже ретельно вимішати до однорідної маси.

Далі у тісто потрібно додати олію і ще раз все добре перемішати.

Потім додаємо просіяне борошно разом з розпушувачем і знову все перемішуємо.

Родзинки попередньо заливаємо кип’яченою водою, промиваємо та просушуємо.

І додаємо у тісто.

Знову перемішуємо.

Готове тісто викладаємо у форму з пергаментом діаметром 20 сантиметрів і ставимо випікатися у духовку, розігріту до 180 градусів на 40-50 хвилин.

Охолоджений кекс можна посипати цукровою пудрою і подавати на стіл.

Раніше ми розповідали про те, як зробити найсмачнішу гарбузову кашу за бабусиним рецептом.

А також писали про те, як приготувати смачні та гарні гарбузові булочки.

Источник материала
loader
loader