Шеф-кухар назвав помилки, які всі роблять під час смаження сосисок: смак буде іншим
Шеф-кухар назвав помилки, які всі роблять під час смаження сосисок: смак буде іншим

Шеф-кухар назвав помилки, які всі роблять під час смаження сосисок: смак буде іншим

Шеф-кухар назвав помилки, які всі роблять під час смаження сосисок: смак буде іншим.

М’ясні сосиски – чудова страва до гарніру.

Навряд чи є люди, які б ніколи не купували їх.

Однак, за словами шеф-кухаря, усі роблять поширені помилки під час готування.

Про це повідомляє РБК-Україна (проект Styler) з посиланням на сайт Mirror.

Основні помилки.

Експерт каже, що в жодному разі категорично не варто допускати таких помилок:.

не можна проколювати оболонку під час обсмажування.

Уся рідина, яка надає соковитості, витікає на сковороду, продукт буде сухим не можна готувати сосиски у фритюрі, надто висока температура зробить оболонку надто жорсткою, а мʼясо пересушеним в духовці запікати теж не можна, адже так смак буде зовсім іншим.

Як правильно смажити.

Шеф-кухар з Британії Джефф Бейкер розповів, як правильно обсмажити ковбаски, щоб вони були ідеальними.

Варто дотримуватись таких рекомендацій:.

дістаньте їх з холодильника за 20 хвилин до початку приготування.

Так вони поступово просмажаться, а натуральна оболонка не лусне готувати сосиски потрібно на сковороді з антипригарним покриттям на невеликому вогні спочатку, а потім на середньому додайте чайну ложку жиру та розподіліть його по всій поверхні сковороди, змастивши її.

Потім видаліть зайвий жир серветкою готуйте сосиски 10-12 хвилин, постійно перевертаючи приготовлені сосиски мають відпочити після смаження кілька хвилин.

Ідеальна температура в мʼясі - 70°C.

Як вибрати якісні сосиски.

Для сосисок, сардельок оптимальним буде рожевий, світло-рожевий або навіть сіро-рожевий колір.

Йдеться про блідо-рожевий м’ясний відтінок.

Але в жодному разі не яскраво-рожевий або навіть червоний.

Справжня, якісна сосиска повинна бути пружною.

Це означає, що після натискання форма її відновлюється вже через кілька секунд.

Якщо цього не відбувається, швидше за все, в сосисках збільшено кількість білка і добавок.

Раніше ми повідомляли, як приготувати канапки з ікрою по-новому.

Також ми писали, які помилки під час приготування овочевого салату роблять усі.

Джерело матеріала
loader
loader