Росія завдала ударів по Харкову
Росія завдала ударів по Харкову

Росія завдала ударів по Харкову

У ніч на вівторок, 23 січня, російські загарбницькі війська завдали ударів по Харкову. Про це повідомляє місцева влада у мережі.

О 04:01 мер Харкова Ігор Терехов написав у своєму Telegram-каналі, що у місті пролунала серія вибухів. Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов закликав не залишати укриттів, оскільки окупанти завдають ударів по місту.

О 04:13 начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник повідомив, що ракет у повітряному просторі області вже немає, однак загроза нових ракетних ударів зберігається. Він попросив людей не виходити з укриттів до відбою повітряної небезпеки.

"Інформація про постраждалих та руйнування встановлюється. До того ж, зафіксовано політ декількох стратегічних бомбардувальників Ту-95МС у південно-східному напрямку (район Каспійського моря). Не ігноруйте сигнал про повітряну небезпеку!" - написав він у своєму Telegram-каналі "Генерал Марсель". 

Вже за хвилину Командування ПС ЗСУ оголосило про відбій загрози.

Загроза ракетної атаки: що відомо

Нагадаємо, сьогодні вночі Повітряні сили повідомили, що країна-агресор підняла у небо декілька стратегічних бомбардувальників Ту-95МС.

Українців закликали бути уважними до сигналів повітряної небезпеки, кількість стратегічних бомбардувальників у небі мають повідомити пізніше.

Источник материала
Поделиться сюжетом