2 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Оксана Білозір шокувала зізнанням, як після намагання її отруїти вона пробачила злочинця
Оксана Білозір шокувала зізнанням, як після намагання її отруїти вона пробачила злочинця

Оксана Білозір шокувала зізнанням, як після намагання її отруїти вона пробачила злочинця

Артистка розповіла, як вона пробачила того, хто здійснив замах на вбивство.

Українська співачка Оксана Білозір, яка минулоріч вперше прокоментувала розлучення з чоловіком, пригадала про замахи на вбивство за період її політичної діяльності.

Так, артистка запевняє, що одним з її страхів у житті є зради. Водночас, за словами Оксани, вона завжди "залишає місток для контакту" і всім без винятку дає другий шанс. Співачка навіть пригадала один з таких випадків, який трапився за час роботи в Кабінеті міністрів, коли її намагалися отруїти. Як повідомляє співачка, навіть вбивці їй вдалося пробачити. І наразі морально вона почувається легше. Втім, з міркувань безпеки не стала називати конкретних імен.

"Навіть гірші у мене були випадки в житті за зраду, коли у мене були посягання на моє життя. Бо я коли була міністром культури мене ж отруїли. Я не буду зараз говорити хто це зробив, бо це безпека мого життя. Але принаймні, я цю людину відпустила. І мені так легко. З одного боку, здається, що це дуже важко, і його справді важко зробити, але з цим потім легко жити… Бо ти відчуваєш висоту, на яку ти сама себе поставила", - шокувала заявою знаменитість в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Зазначимо, тривалий час Оксана Білозір була народною депутаткою і очолювала Міністерство культури України. Під час активної діяльності в Кабінеті міністрів Білозір намагалися прибрати з посади шляхом отруєння. Після цього інциденту у артистки був частковий параліч і ще рік вона відновлювала стан свого здоров'я.

Источник материала
Поделиться сюжетом