19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Made in Ukraine: 7 акторів Голлівуду, які вільно розмовляють українською мовою
Made in Ukraine: 7 акторів Голлівуду, які вільно розмовляють українською мовою

Made in Ukraine: 7 акторів Голлівуду, які вільно розмовляють українською мовою

Ми розповімо, які актори Голлівуду походять з України.

Україна багата на талановитих людей, які досягли успіху у різних сферах, зокрема, у кіно. Деякі з них народилися та виросли в Україні, а інші – емігрували з країни в дитинстві або дорослому віці. Але всі вони пишаються своїм українським корінням та підтримують свою Батьківщину. Про це пише 24 tv.ua/

Іванна Сахно

Іванна Сахно – молода українська актриса, яка вже встигла добитися успіху у Голлівуді. Вона народилася у Львові, але в 15 років переїхала до США. Іванна активно підтримує Україну, зокрема, висловлює свою позицію щодо російської агресії.

Джек Паланс

Джек Паланс – легендарний американський актор, який народився в Україні. Він володів українською мовою та завжди підтримував зв'язок зі своєю батьківщиною. У 2004 році Паланс відмовився від звання Народного артиста Росії, підкресливши свою українську приналежність.

Віра Фарміга

Віра Фарміга – американська актриса, яка народилася в США в родині українських емігрантів. Вона володіє українською мовою та активно підтримує українську культуру. У 2004 році Фарміга зіграла роль американки українського походження у фільмі "Торкаючись зла".

Ольга Куриленко

Ольга Куриленко – відома голлівудська актриса та модель українського походження. Вона народилася та виросла у Бердянську, а в 16 років переїхала до Парижа. Ольга не забуває свою рідну країну та час від часу відвідує Україну. Вона також володіє українською мовою.

Кетрін Винник

Кетрін Винник – канадська та голлівудська актриса, яка народилася в Україні. Вона здобула популярність завдяки ролі у серіалі "Вікінги". До восьми років Кетрін не володіла англійською мовою, оскільки в її сім'ї спілкувалися виключно українською.

Мілла Йовович

Мілла Йовович – відома американська актриса та модель українського походження. Вона народилася у Києві, а в п'ять років разом із батьками переїхала до США. Мілла пишається своїм українським корінням та навіть випустила музичні альбоми, включивши туди українські пісні.

Міла Куніс

Міла Куніс – популярна американська актриса українського походження. Вона народилася у Чернівцях, а в сім років разом із батьками переїхала до США. Міла добре знає українську мову та часто відвідує Україну.

Голлівудські зірки українського походження – це яскраве свідчення того, що українці – талановиті та успішні люди, які можуть досягти великих висот у будь-якій сфері діяльності.

Источник материала
Поделиться сюжетом