Свиняча вирізка в шубці: рецепт від зіркової шеф-кухарки
Свиняча вирізка в шубці: рецепт від зіркової шеф-кухарки

Свиняча вирізка в шубці: рецепт від зіркової шеф-кухарки

Приготувавши свинячу вирізку в шубці з бекону за рецептом зіркової шефині Тетяни Літвінової ви отримаєте неймовірно апетитну та вишукану страву. Вона прийдеться до смаку всім, хто обожнює м’ясні соковиті страви.

Шеф-кухарка розповіла детально, як приготувати цю страву та що робити, щоб вона вийшла максимально ароматною та сповненою смаку. Рецептом свинячої вирізки в беконі Тетяна Літвінова поділилась в Instagram.

Інгредієнти:

  • Свиняча вирізка – 1 шт
  • Гірчиця – 1 ч.л.
  • Бекон – 250 гр
  • Масло вершкове – 30 гр
  • Томатний соус – 30 гр
  • Сіль – ½ ч.л.
  • Часник – 2 зубчика

Спосіб приготування

1. Свинячу вирізку зачищаємо від плівки. Зайвий жир зрізати не потрібно.

2. Робимо на вирізці повздовжні надрізи, не дорізаючи до кінця.

3. Розтоплене вершкове масло змішуємо з гірчицею та томатним соусом (не пастою). Додаємо сіль, перець та часник. Ретельно перемішуємо.

4. Розкладаємо на деко шар фольги, а зверху нього шар пергаменту. Бекон викладаємо на пергамент суцільним шаром на всю довжину вирізки (див.фото).

5. Викладаємо вирізку на бекон та щедро змащуємо її маринадом з усіх сторін, заходячи у кожен розріз.

6. Загортаємо бекон із вирізкою в пергамент, а потім у фольгу. Щільно закручуємо фольгу з обох сторін, як цукерку. Перевертаємо згорток так, щоб бекон опинився згори.

7. Залишаємо вирізку маринуватись мінімум на годину. Можна залишити на ніч.

8. Відправляємо у попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин.

9. Розрізаємо фольгу та пергамент вздовж та знову відправляємо у духовку на 10 хвилин, або до утворення рум’яної скоринки.

На OBOZ.UA можна знайти й інші цікаві рецепти:

  • Гаряча сирно-крабова закуска
  • Торт "Сумські каштани"
  • Кіш з куркою та грибами
Источник материала
Поделиться сюжетом