19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Продюсер Полякової різко висловився про Винника й Лободу: "Загрожує доля маргінала"
Продюсер Полякової різко висловився про Винника й Лободу: "Загрожує доля маргінала"

Продюсер Полякової різко висловився про Винника й Лободу: "Загрожує доля маргінала"

Михайло Ясинський розповів про своє ставлення до скандальних зірок.

Продюсер відомих українських зірок Михайло Ясинський зізнався, як ставиться до співаків Олега Винника й Світлани Лободи.

Так, знаменитість прокоментував діяльність Винника, який наразі проживає у Німеччині. За словами, продюсера артист вичерпав себе і дуже його розчарував своїми розбіжностями у творчості й реальному житті.

"Одне слово у мене є для оцінки Винника – розчарування. Образ, який він складав собі, виявився фальшивим. Людина виявилася неспроможною відповідати створеному власноруч іміджу. Тим сенсам, про які він співав і так далі. Саме ця аудиторія від нього щось чекала… Спочатку було розчарування, а потім стало, навіть, трошки смішно", - розповів Ясинський в інтерв'ю "Главком".

Також свою оцінку продюсер дав і творчій кар'єрі Світлани Лободи, яка намагається всидіти на двох стільцях. Зокрема, наголосив, що хоч деякі українці і відвідуватимуть її концерти, але в український медійний простір зірці точно не потрапити.

"Розчарую вас. Все одно дуже багато людей ходитимуть на її концерти. Разом із тим, є багато людей, навіть серед медійної еліти, які, через свої погляди, не пропустять таких артистів у ефіри", - зізнався продюсер.

І також додав, що намагання Світлани співати українською і російською марні:

"До цього ставлюся як до кроків, що не мають жодного сенсу. Це невиправдано. Якщо хтось з артистів вважає, що це (співати водночас українською і російською – прим. ред.) якось допоможе у бізнесі, можу сказати: скоріше за все, ні. Світлана Лобода тут не виняток. Щоби мати успіх у російськомовному світі, треба бути у Росії. В Україні будь-якій людині, яка співатиме російською, загрожує доля маргінала", - пояснив Михайло.

Источник материала
Поделиться сюжетом