Усі різні, в кожної – своє ім’я: Ольга Гришина створила колекцію іграшок
Усі різні, в кожної – своє ім’я: Ольга Гришина створила колекцію іграшок

Усі різні, в кожної – своє ім’я: Ольга Гришина створила колекцію іграшок

Українська акторка, зірка детективу Розтин покаже Ольга Гришина власноруч створила колекцію іграшок, серед яких – Патріотичне і Руде Янголя, серця-обереги. Акторка каже, що вважає своє нове хобі своєрідною медитацією. Як з’явилося це заняття в її житті та чи довго Ольга чаклує над ними, акторка розповіла в коментарі Фактам ICTV.

Нове хобі в Ольги Гришиної з’явилося на початку повномасштабної війни. Якось донька попросила акторку зв’язати невеличку іграшку і надала відеозразок. Ольга зізнається, що раніше іноді в’язала, але фігурки – ніколи в житті. Проте нове заняття виявилося цікавим, захопливим і ще й корисним.

У в’язанні фігурок акторка знаходила психологічну рівновагу, якої так недоставало в перші місяці повномасштабного вторгнення.

Зараз дивляться

– Це був цікавий досвід. Часу і думок багато, роботи за професією зовсім не було. Треба було психологічно допомогти собі та іншим, і це вдалося завдяки новому хобі, – пригадує акторка.

Перші її роботи потрапляли на благодійні аукціони, а зароблені гроші акторка передавала людям, що постраждали від агресії РФ.

Нині ж створювання іграшок з ниток Гришина сприймає як медитацію, бо завдяки цьому вона заспокоюється і позбувається тривожних думок.

– Будь-яку роботу руками – шиття, в’язання, малювання, збирання конструктора – можна вважати різними формами медитації. Це перезавантажує, відволікає від думок, адже в цей час ти не можеш ні про що думати, окрім своєї справи, – розповідає акторка.

Зараз в Ольги вже багато іграшок. Коли є натхнення і час, то фігурки з’являються доволі швидко – впродовж декількох годин. Іноді процес затягується на тижні, також є такі екземпляри, що багато місяців лежать недоробленими. Мабуть, чекають “свого часу” або особливого натхнення.

– Вони усі милі і різні, в кожної – своє ім’я, воно само собою виникає. Фігурки янголят можуть бути схожими, але обличчя в них точно різні, а це вже інший норов і своє ім’я, – каже вона.

Зараз у Олі вже є ціла колекція янголят: Сиві, Янголятко Відродження, Руде та інші. Нова справа припала до душі акторці. Оля розповіла, що із задоволенням дивиться відео, в яких майстрині зі стажем діляться своїм досвідом і деякими секретами.

Источник материала
Поделиться сюжетом