Найкраще тісто: "Мастер Шеф" Ярославський дав простий і суперсмачний рецепт вареників
Найкраще тісто: "Мастер Шеф" Ярославський дав простий і суперсмачний рецепт вареників

Найкраще тісто: "Мастер Шеф" Ярославський дав простий і суперсмачний рецепт вареників

Зірка "Мастер Шеф" Володимир Ярославський разом зі співачкою Tayanna (Тетяною Решетняк) показав, як приготувати смачнющі вареники з яблуком на Масницю.

Для приготування заварного тіста на вареники "Мастер Шеф" Володимир Ярославський бере такі інгредієнти:

  • борошно - 400 г
  • олія - 20 г
  • окріп - 160 г
  • дрібка солі
  • дрібка цукру
  • яйце - 1 шт.

Для начинки:

  • яблука - 5 великих
  • цукор - 3 ст.л.
  • кориця - за бажанням

У мисці суддя "Мастер Шеф" і Tayanna змішують борошно, сіль, цукор, олію, вливають окріп і замішують тісто. В тепле тісто додаємо яйце та вимішуємо до однорідності. Загортаємо готове тісто в плівку та даємо йому відпочити 30 хвилин.

Для приготування начинки "Мастер Шеф" Володимир Ярославський чистить яблука, натирає їх на тертці, додає цукор і дає постояти, щоб вийшла зайва волога (можна навіть трохи вичавити яблука). За бажанням яблуко можна трохи протушкувати на пательні, тоді воно буде ніжнішим.

Далі "Мастер Шеф" Володимир Ярославський та Tayanna роблять із тіста ковбаску, нарізають її на невеликі шматочки, кожен шматочок розкачують в кружечок, викладають начинку та ліплять вареники.

Варимо вареники в підсоленій киплячій воді протягом чотирьох хвилин. Додаємо до вареників шматочок масла і подаємо зі сметаною.

Останні новини України:

Як приготувати ідеальні млинці: простий робочий рецепт від судді "Мастер Шеф" Ярославського.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом