Можете відразу заморозити: "Мастер Шеф" Мартиновська дала рецепт найкращих вареників без заморочок
Можете відразу заморозити: "Мастер Шеф" Мартиновська дала рецепт найкращих вареників без заморочок

Можете відразу заморозити: "Мастер Шеф" Мартиновська дала рецепт найкращих вареників без заморочок

Переможниця та суддя шоу "Мастер Шеф" Ольга Мартиновська поділився рецептом того, як зробити смачні вареники з ягодами і вони не вийшли надто солодкими чи сухими.

Інгредієнти:

  • 500 г звичайного білого борошна вищого гатунку
  • 500 г борошна Semola (для пасти)
  • 650-700 мл окропу
  • 50 мл рослинної олії
  • 12 г солі
  • Вишня
  • Цукор (для посипання)
  • Олія (для подачі)

Інструкції:

Підготовка тесту:

Змішайте обидві муки у великій мисці. Залийте окропом і додайте олію, ділиться "Мастер Шеф" Мартиновська.

Перемішайте до одержання еластичного тіста. Додайте окропу поступово, починаючи з 600 мл, і додавайте більше, якщо це потрібно. Тісто має бути м'яким, але не липким.

Додайте сіль, перемішайте та загорніть тісто в плівку, радить "Мастер Шеф" Мартиновська. Залишіть у холодильнику на 30 хвилин.

Приготування начинки:

Очистіть вишню від кісточок і покладіть у миску. Посипте цукром і перемішайте. Заморозьте вишню для зручності, зауважила "Мастер Шеф" Мартиновська.

Формування вареників:

Розділіть охолоджене тісто на кілька частин. Розкотіть кожну частину тіста на тонкий аркуш і виріжте круги діаметром близько 8-10 див.

Викладіть по одній замороженій вишні на кожне тісто.

Складіть краї тесту о пів і притисніть, ділиться "Мастер Шеф" Мартиновська.

Варіння вареників:

Доведіть воду у каструлі до кипіння. Покладіть вареники в киплячу воду і варіть близько 3-5 хвилин, доки вони не почнуть спливати на поверхню.

За допомогою дірчастої ложки перекладіть готові вареники на тарілку.

Останні новини України:

Теги за темою
Україна
Джерело матеріала
loader
loader