19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У мережі спалахнув скандал через концерт зірки Антимайдану в Києві: її шоу в Жовтневому палаці зібрало аншлаг
У мережі спалахнув скандал через концерт зірки Антимайдану в Києві: її шоу в Жовтневому палаці зібрало аншлаг

У мережі спалахнув скандал через концерт зірки Антимайдану в Києві: її шоу в Жовтневому палаці зібрало аншлаг

24 березня у столичному Жовтневому палаці відбувся концерт "Жоржини" співачки Наталії Бучинської. Артистці, яку називають зіркою Антимайдану, вдалося зібрати повний зал. 

Такий аншлаг викликав невдоволення у мережі, пише Главком. Користувачі активно коментували афішу події, нагадуючи про минуле зірки. Зокрема, про підтримку Віктора Януковича. 

Однак Бучинська не стала відмовчуватися, жартівливо відповідаючи на звинувачення. Наприклад, один з користувачів послав знаменитість у Ростов до скандального політика. Натомість, співачка запросила його на свій виступ, аби той заспівав хіт "Жоржини". 

Інший коментатор також згадав про підтримку Бучинської "легітимного", на що вона відповіла "цьомиком". Незважаючи на хейт, концерт "Жоржини" все ж таки відбувся. Ба більше, майже усі квитки розкупили. 

Цікаво, що під час концерту Бучинська запрошувала на сцену свою родину: батька Любомира та доньку Катерину. Утім свого чоловіка Олександа Якушева, колишнього заступника глави СБУ, співачка вирішила сховати від чужих очей. За її словами, він перебував за сценою.

Нагадаємо, 29 листопада 2013 року на Європейській площі у Києві відбувся так званий Антимайдан, організатором якого виступила "Партія регіонів". Взяти у ньому участь погодилися лише Володимир Гришко, Наталія Бучинська, Наталія Валевська і Олександр Кривошапко.

Однак виконавиця заперечує свою причетність до цієї події. "Виступ відбувався у Києві 29 листопада під гаслом "Збудуємо Європу в Україні". Після жорстоких подій наступного дня та побиття на Майдані, Наталія Бучинська жодного разу не брала участь у заходах Антимайдану та категорично відмовилась від будь-яких виступів", – заявляла пресслужба співачки.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як клоун Юрій Куклачов закликав Росію бомбити Європу і видав маячню: вони вживлятимуть у нас чіпи, щоб ми були їхніми рабами.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом