Зеленський анонсував нові кадрові зміни в органах влади
Зеленський анонсував нові кадрові зміни в органах влади

Зеленський анонсував нові кадрові зміни в органах влади

Глава держави Володимир Зеленський анонсував, що кадрові зміни у державних інституціях продовжаться. Про це президент сказав під час свого традиційного вечірнього звернення.

– Ми продовжуємо перезавантаження державних інституцій. Цього тижня відбулося кілька замін. Це ще не все. Не всі рішення, які були підготовлені, сказав президент.

Зеленський зазначив, що на суботу, 30 березня, вже є нові укази щодо радників на Банковій. Він зазначив, що продовжується робота над тим, щоб зробити Офіс більш функціональним.

  • 30 березня президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Шефіра з посади першого помічника президента України. Також український лідер своїми указами звільнив трьох радників та двох уповноважених. Так, Зеленський звільнив своїх позаштатних радників Олега Устенка, Сергія Трофімова та Михайла Радуцького.
  • Крім того, звільнено уповноважену президента з питань волонтерської діяльності Наталію Пушкарьову та радника - уповноваженого президента з питань забезпечення прав захисників України Олену Вербицьку.
  • 29 березня Володимир Зеленський звільнив заступників керівника Офісу президента – Андрія Смирнова та Олексія Дніпрова. На ці посади призначили Ірину Мудру та Олену Ковальську.
Источник материала
Поделиться сюжетом