Ярослав Бондаренко – піарник Кличка та Порошенка чи звичайний медіа-шантажист?
Ярослав Бондаренко – піарник Кличка та Порошенка чи звичайний медіа-шантажист?

Ярослав Бондаренко – піарник Кличка та Порошенка чи звичайний медіа-шантажист?

Нібито журналіст, волонтер і нібито творець “Миротворця” Ярослав Бондаренко, сьогодні не лише улюблений піарник Петра Порошенка та Віталія Кличка, а й головна його зброя з поливання брудом президента України Володимира Зеленського.

Зі сторінок сайтів своїх медіа він веде війну із Зеленським і зовсім не погано заробляє знімаючи за плату матеріали, які ганьблять честь і гідність його жертв. Середній чек цього підприємця 1500 євро за зняття поста та 6000 євро за блокування негативу на рік.

Чому євро, а чи не доларів? Бо за першої нагоди справжній патріот України втік із країни зі своєю коханкою.

Про це повідомляє редакція сайту NENKA ІНФО

З яких сайтів обстрілює фекаліями медіа-простір наш герой?

Ось відомий нам список:

108.in.ua
glavcom.info
stopkor.info
spilno.net
politeka.org
from-ua.info
sprotyv.org
fakty.org
akcenty.life
jay.com.ua
doslova.com
kievtime.com
vgolos.info
defence-line.org
karrespondent.com
vip-avto.com.ua

Сайти були найчастіше створені на домені схожому за назвою з розкрученим брендом, або Бондаренко підбирає покинуті домени.

Як розпочинався творчий шлях нашого любителя брудних історій?

За наказом свого патрона, у спробі зробити собі ім’я,Бондаренко, зображуючи патріота, був відряджений до батальйону”Київ-2″. Там справжній герой війни стояв на блокпосту, де перевіряв громадян, які проїжджали, на предмет наявності у них сторінки в ВК та їх посади на сторінці. Так він нібито ловив шпигунів. Ідея була безглузда, але начальство влаштовувала.

Більше інформації про подвиги Бондаренка можна дізнатися з інтерв’ю його товариша по службі:

“Сладкая парочка” Игорь Савчук и Ярослав Бондаренко: разоблачение «миротворцев»

Загалом, поки всі воювали, наш полум’яний патріот бухав на блокпосту, зображуючи героя війни.

А бухав він міцно, бо від природи боягуз і сама ідея, що фронт недалеко дуже хвилювала його. Тому від автомобіля свого він далеко не уникав. Щоб у разі появи ворога – змитися.

Ось один із протоколів, що підтверджує факт алкоголізму за кермом:

Подейкують, що того вечора, коли патрульні зупинили Ярослава Бондаренка п’яним за кермом, він дзвонив до Антона Геращенка з метою відмазатися. Враховуючи токсичність цієї парочки, пан Геращенко відхрестився від Бондаренка, і тому впаяли штраф у 3400 грн.

У 2019 Бондаренко намагався потрапити в депутати з ОВО No 160. Позиціонує себе як інтернет-блогер, співпрацював із каналами «Прямий» та «ZIK», входить до пулу Петра Порошенка. Брав участь у рейдерських захопленнях будівництв та агробізнесу.

Боротьба з ворогами Порошенка

Бондаренко дуже любить своїх господарів, і у всіх своїх блогах на ФБ, Ютубі, Телеграмі всіляко нахвалює Кличка та Порошенка, незмінно поливаючи брудом “прихильників ЗЕ-режиму”, а також постійно постить, супроводжує медійно всі заходи своїх роботодавців.

Незабуваючи, звичайно ж, і себе коханого на фото відзначити.

Медіабомба Порошенко

21 листопада 2021 року Ярослав Бондаренко брав активну участь в акції на “Алеї Героїв Небесної Сотні” де відверто наривався вигукнувши поруч із президентом Володимиром Зеленським: “Ганьба!” і “Ганьба малоросам і державним предателям!”.

Пізніше придумав історію про те, що його шантажують і вимагають видалити всі свої блоги:

Офіційно я не знаю, хто ці люди і що вони хочуть. Мені ніхто не дзвонить по телефону, хоча мої контакти правоохоронці мають. Схоже, це все на якесь “закошмарення”. Мені постійно дзвонять, зокрема через мої розслідування, а також погрожують або просять видалити якесь розслідування. І пролунав дзвінок і було сказано – говорили російською, номер прихований – “ми пропонуємо вам видалити ваш ютуб-канал, даємо три години, якщо ні, то будуть наслідки”.

Коллега Савчук

Працює Бондаренко не один. Варто згадати про його колегу Ігоря Савчука, такого ж фахівцяза брудними інформаційними технологіями.

Біографія Савчука досить цікава.

Щоправда в ній немає того дивовижного факту, що Ігор Савчук справжній Гуру!

Але це не так цікаво, як те, що всі свої інтерв’ю, що просвітлюють, Гуру давав російським ЗМІ.

А якщо ми пригадаємо, що секти на кшталт кришнаїтів та “Білого братства”, це проекти ФСБ, і у розвиток із мережі Москва вкладала величезні гроші, то висновки, до яких ми прийдемо, будуть дуже невтішними.

Складається відверте враження, що сьогодні зброєю Порошенка та Кличка, які борються за владу, стали відверто кремлівські технології.

Завдання Бондаренка – розколоти суспільство, максимально розкладати його та постійно знаходити ґрунт для нових конфліктів.

Бондарено, слід зазначити, ще й чудовий провокатор, який активно підтримується в російських ЗМІ за свої витівки.

Про що, безумовно, ми розповімо докладніше в наступних наших матеріалах.

Теги по теме
Виталий Кличко Петр Порошенко
Источник материала
Поделиться сюжетом