Як смачно приготувати соковите куряче філе: додайте всього два інгредієнти
Як смачно приготувати соковите куряче філе: додайте всього два інгредієнти

Як смачно приготувати соковите куряче філе: додайте всього два інгредієнти

Куряче філе дуже часто при приготуванні виходить сухим та жорстким. Для того, щоб воно було м'яким та соковитим, кулінари радять при приготуванні додавати сир, овочі, майонез, бекон.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного та соковитого філе з бужениною та моцарелою.

Інгредієнти:

  • філе куряче – 3 шт.
  • буженина – 80 г.
  • моцарела – 160 г.
  • яйце – 2 шт.
  • борошно
  • панірувальні сухарі
  • олія – 40 г
  • борошно – 30 г
  • молоко – 300 г

Спосіб приготування:

1. Філе розріжте не до кінця, зробіть "кишеньку".

2. Після обвалюйте кожну в борошні, потім у збитому з сіллю яйці, далі в панірувальних сухарях.

3. Перекладіть філе у форму, усередину кожного викладіть буженину і сир нарізані тоненько.

4. Соус: у каструлі розтопіть масло, додайте борошно і добре розмішайте, щоб не було грудочок. Далі влийте молоко та готуйте на вогні до загусання.

5. Полийте соусом кожну кишеньку, а зверху посипте сиром.

6. Запікайте в розігрітій до 180-190 С духовці 40 хвилин.

Також на OBOZ.UA можна знайти й інші рецепти:

  • Салат з філе курки
  • Смажене куряче філе цілком
  • Смажене куряче філе з сиром
Источник материала
Поделиться сюжетом