Хрумка запечена картопля з пармезаном: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво
Хрумка запечена картопля з пармезаном: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Хрумка запечена картопля з пармезаном: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Картопля – універсальний продукт, який може бути основою для приготування пюре, пирогів, запіканок, зразів, пиріжків. Ще її можна запікати, тушкувати, готувати на вогні.

Кулінар Ектор Хіменес-Браво поділився в Instagram рецептом дуже смачної запеченої картоплі із сиром та сметанним соусом.

Інгредієнти:

  • Картопля
  • Сир пармезан

Для соусу:

  • Сметана
  • кріп
  • Сіль перець

Спосіб приготування:

1. Картоплю помийте, відваріть і розріжте навпіл.

2. Деко застеліть пергаментом, на нього покладіть тертий сир, зверху викладіть половинки картоплі та запікайте.

3. Для соусу: змішайте сметану, дрібно нарізаний кріп, сіль та перець.

Подавайте картоплю із соусом!

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Молода картопля по-селянськи на сковороді та в духовці
  • Картопляний салат із соусом айолі
  • Картопля з молочним соусом у духовці
Источник материала
Поделиться сюжетом