Корисний хек для вечері за лічені хвилини: риба вийде дуже соковитою
Корисний хек для вечері за лічені хвилини: риба вийде дуже соковитою

Корисний хек для вечері за лічені хвилини: риба вийде дуже соковитою

Хек – ідеальна риба для запікання. Її ще можна тушкувати з овочами та соусами, а також готувати із вершками та робити смачні котлети. 

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного хеку в клярі з борошна, спецій та яєць.

Інгредієнти:

  • Хек – 500 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Вода – 50 мл
  • Борошно – 4,5 ст. л.
  • Сіль, чорний перець за смаком
  • Олія 

Спосіб приготування:

1. Кляр: збийте яйця з сіллю та перцем, додайте борошно, воду і перемішайте.

2. Поріжте рибу, видаліть усі кістки та плавці.

3. Обвалюйте рибу в борошні, далі обмокніть у клярі і посмажте.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Хек під сметанно-сирним соусом
  • Маринований хек
  • Заливний хек у томаті
Источник материала
Поделиться сюжетом