Уся інформація куплена: як Скабєєва вперше сказала правду
Уся інформація куплена: як Скабєєва вперше сказала правду

Уся інформація куплена: як Скабєєва вперше сказала правду

Це 24 Каналу прокоментував російський опозиційний журналіст Ігор Яковенко, зауваживши, що російська пропагандистка була неймовірно відверта. Можливо, навіть уперше в житті.

"Вона дійсно говорить правду. Вона дійсно каже: "Ми вам брехали, брешемо і будемо брехати. Тому що ми продажні, ми на службі у держави, у фашистського рейху і продовжуватимемо брехати", – наголосив Яковенко.

Так, наприклад, у дисертації помічника Путіна Владіміра Медінського було визначення – "історична правда". Мовляв, це те, що "відповідає інтересам держави".

Вважаєте ви, що "України ніколи не було" – отже, "не буде жодної України". Вважаєте ви, що, наприклад, "Росія завжди була Свята Русь і завжди у всі часи вона ніколи нікого не завойовувала" – отже, це і буде "правдою",
– розказав російський опозиційний журналіст.

Він наголосив, що не існує жодної "історичної правди". Тим часом Скабєєва дала ширше трактування того, що немає жодних фактів, а вся інформація – куплена.

"Скабєєва усе сказала – "постправда»", – додав Ігор Яковенко.

Маячня від Ольги Скабєєвої

  • "Рупор" Кремля Ольга Скабєєва перекрутиласлова Володимира Зеленського про майбутній контрнаступ ЗСУ. Він заявив, що Україна надалі відвойовуватиме свою територію, проте для цього треба зброя. Пропагандистка сказала, що план контрнаступу буцімто полягає у тому, що українська держава має просто "повірити в успіх, бо іншої альтернативи нібито нема".
  • Скабєєвапосварилася в ефірі своєї програми з екснардепом Олегом Царьовим. Вона спочатку заявила, що Росія "не має друзів" в Україні. А потім – що росіяни нібито "йдуть звільняти тих, хто дружньо ставиться до Росії". Царьов заявив, що пропагандистка суперечить сама собі.
  • Раніше в Ольги Скабєєвої стався "припадок" через те, що один із гостей її програми похвалив Валерія Залужного.
Теги по теме
Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом