Запечене сало з часником та спеціями: скільки потрібно запікати, щоб воно було соковитим та м'яким
Запечене сало з часником та спеціями: скільки потрібно запікати, щоб воно було соковитим та м'яким

Запечене сало з часником та спеціями: скільки потрібно запікати, щоб воно було соковитим та м'яким

Сало – дуже смачний, корисний та бюджетний продукт, який має бути в раціоні кожного і їсти його найкраще у сирому вигляді. Ще його можна запікати, солити, тушкувати та смажити.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного запеченого сала з часником, гірчицею та соєвим соусом.

Інгредієнти:

  • Сало з прошарком м'яса – 1 кг
  • Часник – 50 г
  • Гірчиця міцна – 50 г
  • Перець мелений
  • Сіль – дрібка
  • Копчена паприка – 2 ст. л.
  • Соєвий соус – 3 ст. л.

Спосіб приготування:

1. Часник натріть на тертку та змішайте з усіма інгредієнтами.

2. Натріть цією сумішшю сало і замаринуйте. Залишіть у холодильнику мінімум на 5 годин.

3. Загорніть у фольгу та запікайте при 170 С півтори години.

4. Розгорніть фольгу і збільшіть температуру до 200 С. Запікайте ще 15 хвилин. Дістаньте з духовки, дайте постояти 30 хвилин і можна їсти.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Картопля з салом та цибулею в духовці
  • Печену картоплю із салом у фользі
  • Картопля із салом та часником у духовці
Источник материала
Поделиться сюжетом