Де зараз Оксана Марченко, яка у вишиванці щебетала українською, але породичалася з Путіним
Де зараз Оксана Марченко, яка у вишиванці щебетала українською, але породичалася з Путіним

Де зараз Оксана Марченко, яка у вишиванці щебетала українською, але породичалася з Путіним

Колись популярна українська ведуча талант-шоу на СТБ, дружина обвинувачуваного в держзраді екснардепа Віктора Медведчука – Оксана Марченко –попри те, що зникла з соцмереж, майже точно перебуває в Росії. Дружина кума російського диктатора Володимира Путіна, яка щебетала українською мовою та втиралася в довіру українцям, у свій 51 рік готується стати потужним інструментом пропаганди.

Про місцеперебування путіністки відомо лише з чуток, інформації про її бізнес і рідкісних фото. OBOZ.UA зібрав усе до купи, щоб пролити світло на "зникнення" зрадниці України.

Уже в 2014 році в голови деяких колег Марченко почала закрадатися думка, що дружина кума Путіна підтримує політику Кремля та наративи російської пропаганди. Про це розповів продюсер та шоумен Ігор Кондратюк.

На телебаченні вона намагалася приховати свої справжні погляди, видаючи себе за патріотку України. "У той час Оксана справляла враження абсолютно адекватної, професійної та зрозумілої людини, яка позиціонувала себе як патріотка. Вона спілкувалася українською мовою і була проти, щоб судді спілкувалися будь-якою іншою мовою. Але потім сталося, як ми з вами знаємо", – пригадував продюсерВолодимир Завадюк, який працював над розважальними проєктами телеканалів СТБ та 1+1.

Незадовго до повномасштабного вторгнення Росії путіністка втекла з України та виїхала до Москви на зустіч з російським шоуменом Миколою Басковим, щоб поговорити з ним про "новий час, сьогоднішній день, Бога та любов".

Дорога до України відтоді була для неї закрита. Воззʼєднавшись з чоловіком у РФ, Марченко затихла і нагадала про себе лише в 2024 році.

Вона випустила другий сезон проєкту "Паломниця", який начебто був знятий в 2021 році, але викрадений із її українського маєтку. За словами путіністки, "злодії" повернули їй матеріал.

Невдовзі після цього колишня "патріотка" дещо оновила імідж і опублікувала першу за довгий час фотографію. Тоді стало зрозуміло, що путіністка в порядку і готується до повернення в медіа.

Наша редакція поспілкувалася з проінформованим інсайдером, щоб зʼясувати деталі життя і діяльності Марченко в Росії. У розмові випливло, що Кремль планує маштабну кампанію по просуванню політичного проєкту Медведчука "Інша Украина", обличчям якої має стати Марченко. Її образ начебто буде будуватися навколо "правильних сімейних цінностей" і релігії.

За інсайдерськими даними, опальна ведуча здебільшого перебуває в РФ, але іноді виїжджає на відпочинок до Середземного моря на Кіпр. Крім цього, московські чиновники подейкують про роман зрадниці із одним із охоронців Путіна, а також її теплі стосунки з Азаровим та Януковичами.

Остання інформація, яка дозволила пролити світло на місцеперебування та діяльність Марченко, виплила, коли журналісти знайшли підтвердження її співпраці з продюсером-зрадником з СТБ у РФ.

Їхня компанія займатиметься виробництвом фільмів і телепрограм, монтажем, розповсюдженням та рекламою вироблених проєктів, а також діяльністю в сфері виконавських мистецтв. Ці факти дають підставу припускати, що в Росії активно готуються до медійного повернення путіністки.

Раніше OBOZ.UA писав, що фіналістка "Голосу країни" та "Х-Фактору" засвітилася на пропагандистському каналі "Росія 1".

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

Источник материала
Поделиться сюжетом