13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Google тестує нову ШІ-функцію, яка допоможе користувачам покращувати навички розмовної англійської мови
Google тестує нову ШІ-функцію, яка допоможе користувачам покращувати навички розмовної англійської мови

Google тестує нову ШІ-функцію, яка допоможе користувачам покращувати навички розмовної англійської мови

Нині вона доступна для учасників Search Labs в Аргентині, Колумбії, Індії, Індонезії, Мексиці та Венесуелі.

Google тестує нову функцію «Практика мовлення», яка допомагає користувачам покращити навички розмовної англійської мови. Наразі вона доступна для тих, хто вивчає мову в Аргентині, Колумбії, Індії, Індонезії, Мексиці та Венесуелі та приєднався до Search Labs. Про це повідомило видання TechCrunch.

Скриншотами нової функції в дії вперше поділився користувач соцмережі X.

Користувачеві пропонують розмовне запитання, на яке він має відповісти, вживаючи конкретні фрази. Серед можливих сценаріїв — запитання штучного інтелекту про те, як можна прийти у форму, на що людина має дати відповідь з використанням слів «вправи», «серце» та «втомився».

TechCrunch зауважує, що запуск нової функції може свідчити про те, що Google «закладає основу для справжнього конкурента» програмам для вивчення мов, як-от Duolingo та Babbel. Ще в 2019 році Google запустив функцію, яка дозволила користувачам пошуковика потренуватися правильно вимовляти слова.

  • Читайте також: Український застосунок Headway став найбільш завантажуваним у США в App Store

Раніше ми повідомляли про те, що для всіх користувачів Google Photos стануть доступними функції на основі штучного інтелекту, зокрема Magic Eraser (видаляє непотрібні елементи з фотографій), Photo Unblur (підвищує різкість на розмитих фотографіях) та Portrait Light (дозволяє змінювати джерело світла на фотографіях постфактум). 

Ілюстрація: Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги по теме
Google
Источник материала
Поделиться сюжетом