Занадто багато вкладено у цей міф: яка доля параду "перемоги" в Москві
Занадто багато вкладено у цей міф: яка доля параду "перемоги" в Москві

Занадто багато вкладено у цей міф: яка доля параду "перемоги" в Москві

Російський опозиційний журналіст Ігор Яковенко зауважив 24 Каналу, що Кремль докладе чималих зусиль, аби захистити це дійство.

Чи буде парад у Москві

Яковенко вважає, що надання Україні ATACMS не грає ролі у цьому випадку. Адже дальність ураження цих ракет становить 300 кілометрів, а до Москви дещо більша відстань.

Я думаю, що парад відбудеться – занадто багато вкладено у цей міф "побєдобєсія", щоб зараз відмовитися,
– сказав опозиційний журналіст.

Водночас він зауважив, що Україна має зброю, а саме дрони, які здатні бити на 2 тисячі кілометрів. З огляду на це росіяни докладуть суттєвих зусиль, аби захистити цей парад.

Чому Путіну важливий парад 9 травня

Російський опозиційний журналіст не виключає, що цю перемогу Путін скоро почне приписувати собі особисто – не Росії, не Радянському Союзу, не антигітлерівській коаліції.

Для путінської міфології немає майбутнього, але є минуле,
– зауважив Яковенко.

Звичайно ж, додав він, кремлівський диктатор не може від цього відмовитися, тому що це стрижневий світ. Тому парад відбудеться, а які будуть наслідки – невдовзі побачимо.

Що відбувається в Росії: останні новини

  • Днями у Росії заарештували заступника міністра оборони Тимура Іванова. Радник голови ОПУ Михайло Подоляк зауважив, що сам Сєргєй Шойгу абсолютно безперспективна людина й Кремль обов'язково реалізує його як "сакральну жертву".
  • Тим часом у Владіміра Путіна зробили чергову абсурдну заяву щодо президента України та ситуації на фронті. Рупор Кремля вкотре заявив про "досягнення цілей операції" у недалекій перспективі, однак так і не уточнив, про що саме йдеться.
  • А МЗС Росії вибухнуло погрозами на адресу країни НАТО. Так у країні-агресорці відреагували на обговорення щодо розміщення ядерних об'єктів Північноатлантичного альянсу на території Польщі.
Теги по теме
Россия Владимир Путин
Источник материала
Поделиться сюжетом