
Обов'язковий елемент великоднього кошика: як приготувати найсмачнішу ковбасу в духовці
Страва вийде надзвичайно соковитою та смачною. Перець та часник додадуть неймовірно приємного аромату.
Рецепт ковбаси в духовці
- Час: 1 година
- Порцій: 4
Приготування:
- М'ясо та сало наріжте маленькими кубиками. Посоліть, поперчіть та додайте трошки водички для соковитості. Добре перемішайте.
- Свинячі кишки попередньо замочіть у воді та добре промийте.
- Після цього начиніть їх фаршем. Найзручніше це робити на м'ясорубці, використовуючи спеціальну насадку для ковбаси.
- Краї кожної ковбаски зав'яжіть вузликом. Перекладіть ковбасу у форму для випічки та налийте туди трохи води.
- Проколіть ковбасу голкою в багатьох місцях. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовці впродовж 30 хвилин.

Муравьи исчезнут с участка раз и навсегда: просто смешайте сахар с этим средством
Telegraf

Покупка ранних овощей: что нужно знать, чтобы не принести домой "нитратную бомбу"
Знай

Пасхальный гороскоп: какая вы паска по знаку зодиака
Comments UA

Восемь пород собак, которых считают самыми спокойными
Gazeta UA

Гороскоп на 4 мая 2025 года по картам Таро для всех знаков зодиака
UAToday

Простой тест раскрывает вашу основную черту характера: какой образ животного увидели первым
Gazeta UA

Китайский гороскоп на май 2025 года: время перемен и внутреннего роста, кому из знаков нужно готовиться
Знай