Бояться, що розтягнуть на сувеніри: експрацівник СБУ висміяв виставку західної техніки у Москві
Бояться, що розтягнуть на сувеніри: експрацівник СБУ висміяв виставку західної техніки у Москві

Бояться, що розтягнуть на сувеніри: експрацівник СБУ висміяв виставку західної техніки у Москві

Росіяни одразу кинулись розглядати західну зброю, тому силовики встановили загородження. Про це 24 Каналу розповів колишній співробітник СБУ Іван Ступак, додавши, що пропагандисти радітимуть цій новині ще приблизно 2 тижні.

Який пропагандистський ефект матиме виставка

Люди масово зібралися на площі, щоб оглянути техніку та з нею сфотографуватися. Вони знімали відео, робили фото. Але цікава особливість полягає в тому, що людей не підпускали близько, дивитися на все вони могли тільки через загородження.

Я не знаю, з чим це пов'язано. Можливо, бояться, що розтягнуть на запчастини чи на сувеніри,
– сказав Іван Ступак.

До речі, це пояснення того, чому США тривалий час не передавали в Україну танки M1 Abrams. Вони знімали з них дуже чутливе обладнання, броню зі збідненого урану. Тобто дійсно побоювалися ситуації, що росіяни захоплять танки, а тоді разом з китайцями отримають доступ до секретних американських розробок.

Тож Україна отримала танки з базовою комплектацію, нічого екстраординарного у них не було.

Що тепер робитимуть росіяни? Ну можна було б ще поставити фігурки картонного Зеленського, картонного Байдена й плювати в них – це буде така російська забава, народ буде в захваті,
– пожартував Ступак.

Насправді це єдине, що можуть зробити росіяни напередодні інавгурації Путіна, адже інших помітних успіхів у них немає. Звісно по всіх федеральних каналах транслюватимуть програми про "силу російського духу та російської зброї". А щоб ще більше принизити західні розробки, окупанти навіть пошкодили гармату німецького танку Leopard.

"Вони намагалися понизити її відносно горизонту, щоб так виглядав більш принизливо. Напевно, ці пропагандистські мотиви ще кілька тижнів гулятимуть мережею, а росіяни отримуватимуть від цього задоволення", – підсумував колишній співробітник СБУ.

Що відбувається в Росії: актуальні новини

  • Як тільки росіяни хоч трохи оговталися від повеней, прийшло нове лихо. Країну охопили лісові пожежі. Чи не найгірша ситуація у Сибірі, також вогонь не могли локалізувати у Хабаровську, а також у столиці Бурятії. Через сильний вітер пожежа перекинулася на споруди міста.
  • Пропагандисти вигадали черговий фейк про українських дітей. Вони взялися переконувати начебто 10-річні діти ходили з ножами по окупованому Маріуполі та "різали російських військових".Окупанти абсурдно запевняють, що школярі знали, як це робити та куди треба цілитися.
  • Росія вирішила збудувати новий аеродром у Бєлгородській області, що за 70 кілометрів від України. Прорізати дорогу туди почали ще влітку 2023 року, а вже до зими зробили злітно-посадкову смугу. Наразі там триває укладання базового шару. Довжина смуги 1800 метрів.
Теги по теме
Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом