Піца на листковому тісті: просто, швидко та дуже смачно

Листкове тісто робить піцу надзвичайно легкою у приготування, а також хрусткою. Такий рецепт ідеально підходить для швидкого та смачного обіду або вечері

Піца на листковому тісті - це проста альтернатива класичному варіанту із дріжджового тіста. Цей вид став дуже популярним завдяки своїй простоті приготування та смачним комбінаціям начинок. У цій статті ми розглянемо дуже легкий та смачний рецепт, а також ідеї для різноманітних начинок. Ви дізнаєтеся, як швидко приготувати цю смачну страву вдома та насолоджуватися безліччю смакових поєднань.

Піца на листковому тісті з ковбасою та шампіньйонами

Піца на листковому тісті

Інгредієнти:

  • заморожене листкове тісто – 1 упаковка
  • кетчуп - 3-4 ст. л.
  • майонез – 2 ст. л.
  • сир твердий – 350 г
  • ковбаса – 15 скибочок
  • оливки – 10 шт.
  • печериці (шампіньйони) – 500 г
  • томати – 3-4 шт.

Піца з листкового дріжджового тіста. Покроковий рецепт приготування:

  1. Спочатку тісто потрібно розморозити. Робіть все так, як вказано на упаковці.
  2. Підготуйте начинку. Промийте гриби та помідори, наріжте їх невеликими шматочками. Ковбасу наріжте слайсами або соломкою, оливки краще просто розрізати навпіл. Сир натріть на крупній терці.
  3. Потім розморожене тісто потрібно розгорнути, оскільки воно зазвичай складено прямокутником у декілька шарів. Робіть це обережно, щоб не деформувати його.
  4. Деко для випікання присипте борошно, викладіть тісто та злегка згорніть його край по периметру, щоб утворився бортик.  
  5. Тісто змастіть кетчупом з майонезом та викладайте рівномірно начинку: ковбасу, оливки, печериці та томати.
  6. Випікайте у розігрітій до 180 градусів духовій шафі протягом 20-30 хвилин. Смачного!

Піца на листковому тісті: просто, швидко та дуже смачно - Фото 2

Фото: Screenshot YouTube

Начинки можуть бути різноманітні, обирайте ті, які будуть саме вам до смаку. Пропонуємо декілька ідей:

  • Маргарита з бринзою і томатами: тонко нарізані томати, бринза та невелика кількість моцарели. Приправте все сіллю, перцем і сушеним базиліком. Запікайте до золотистого кольору.
  • Салямі зі шматочками курки та перцем: шматочки салямі, солодкого перцю, нарізані оливки, куряче філе та натертий пармезан. Полийте оливковою олією і додайте суміш італійських трав.
  • Гриби зі шпинатом та сиром фета: викладіть шар свіжого шпинату, трохи руколи, нарізані гриби і невелику кількість сиру фета. Полийте оливковою олією, додайте дрібно нарізаний часник та запікайте.
  • "Мексиканська" з куркою та кукурудзою: викладіть шар натертого сиру, нарізані шматочки запеченої курки, кукурудзу, ананас та нарізаний перець чилі. Зверху також присипте все сиром та запікайте до хрусткої скоринки.
Теги по теме
Новости Общество
Источник материала
loader
loader